Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Teplice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí DPS Ruská

více o nabídce >>

Řízení, organizování a kontrola chodu domova pro seniory. Vedení pracovníků v sociálních službách, plánování služeb, zpracování podkladů pro mzdy, hodnocení a motivace zaměstnanců, dohled nad poskytovanou péčí. Pracovní poměr s možností prodloužení. Pružná pracovní doba.
Platové podmínky: 9. platová třída (stupeň dle započitatelné praxe) dle NV 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě. K platu stanovenému dle započitatelné praxe bude přiznán příplatek za vedení, po zapracování osobní příplatek.

Požadujeme min. vyšší odborné vzdělání v sociální oblasti, bezúhonnost, praxi v sociálních službách, znalosti z oblasti sociální péče, znalost standardů sociálních služeb a schopnost s nimi pracovat, znalost zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, zkušenosti s vedením kolektivu, velmi dobré komunikační a organizační schopnosti, spolehlivost, odpovědnost, odolnost vůči stresu, empatii, kladný vztah k seniorům, vyšší pracovní nasazení. V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis.

Týden dovolené navíc, závodní stravování, příspěvek na rekreaci, kulturní akce


Nástup:01.08.2022 -
Mzda:25 500 - 37 150 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Dubí
ID inzerátu: 4192113     Vloženo: 01.07.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí