Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Cheb >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladový operátor/Operátor s VZV

více o nabídce >>

Pro našeho významného klienta, mezinárodní logistickou firmu se sídlem v Chebu hledáme zaměstnance na pozici Skladový operátor. Jedná se o práci ve dvousměnném provozu pro ženy i muže. Náplní práce je příjem zakázek z E-shopu a následná expedice k zákazníkovi, tzn. příjem, přeprava do regálu, zaskladnění, vyskladnění, tvorba objednávek, balení, nakládka. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na tel.. Při odpovědi na inzerát uvádějte své telefonní číslo pro následnou lepší komunikaci. Životopisy prosím zasílejte na a do předmětu uveďte &quot;Skladový operátor CHEB&quot; a kód pozice P59426

Požadujeme min. základní vzdělání, základní znalost práce s PC a skenerem, fyzickou zdatnost a manuální zručnost. Platné osvědčení VZV Vám zajistí lepší platové ohodnocení.

Nabízíme mzdu 16.000,- až 23.000,- hrubého včetně bonusů za produktivitu a neabsenci a kvalifikačních příplatků + zákonné příplatky,týden dovolené navíc, zajištěné ubytování, příspěvek na ubytování, plně hrazené podnikové stravování, týdenní vyplácení záloh.


Mzda:17 000 - 23 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Cheb
ID inzerátu: 3411468     Vloženo: 15.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí