Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka vzdělávacích kurzů 26000-30000Kč

více o nabídce >>

Vaší náplní práce bude výuka základních a pokročilých dovedností práce s PC, programy MS Office, internet a obecně praktické využití PC v osobním i pracovním životě. Vaše studentky budou převážně maminky na rodičovské, které se v kurzech aktivně připravují na návrat do práce. Studentky se silnou motivací. Takže žádné lakování nehtů při hodinách, ale nadšení a zájem. A Vy pro ně nebudete jen pančel nebo pančelka, ale mentor, podpora, pomocná ruka. Jak budete učit, je na Vás. My Vám dáme rámec, ale Vy si zvolíte způsob.

Nemusíte dokonale ovládat všechny PC programy, ani mít dlouholetou praxi. My hledáme komunikativního, příjemného a empatického člověka se schopností vnímat potřeby a specifika klientů. Aktivního řidiče/řidičku s tvůrčím přístupem a chutí se dál vzdělávat a zdokonalovat.
A jak nás přesvědčit? Strukturovaným životopisem a motivačním videem.
Proč motivační video?
Chceme komunikativní osobu, která svým projevem zaujme klienty v kurzech. Hledáme lektora/ku, který zvládne vytvořit poutavý výklad a který svým tvůrčím talentem, počítačovými dovednostmi a schopností komunikovat vhodně doplní náš tým. Proto jsme místo motivačního dopisu zvolili video.
Ve videu (2-5 minut) nám osobně sdělte, kdo jste a co zajímavého nám právě Vy můžete nabídnout. Svou prezentaci umístěte jako neveřejné video na YouTube a odkaz pošlete na níže uvedený email. Do předmětu zprávy napište: Příjmení Jméno_lektor. V příloze e-mailu zašlete i strukturovaný životopis. Požadujeme oba uvedené podklady.

Pokud nás přesvědčíte, že jste ten, koho potřebujeme, nabídneme Vám práci v menším tvůrčím týmu v prostředí společnosti s mnohaletou zkušeností se vzděláváním dospělých. A Vaše odměna? Při plném úvazku mzda od 26 000 Kč, rozvržení pracovní doby dohodou a podpora v osobním a profesním růstu. Ale hlavně zábavná práce se skvělými lidmi.


Mzda:26 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ
vzdělání:Vyučen

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 3902198     Vloženo: 13.07.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí