Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

REALITNÍ MAKLÉŘ / MAKLÉŘKA

více o nabídce >>

Realitní kancelář KONTAKT SERVIS CZ s.r.o. přijme REALITNÍ MAKLÉŘKU / MAKLÉŘE

KONTAKT SERVIS CZ s.r.o. – ČESKÉ BUDĚJOVICE

Realitní kancelář KONTAKT SERVIS CZ s.r.o. působí na české trhu více než 20 let a je jednou z ,, nejstarších ,, realitních kanceláří na jihu Čech. Působí na trhu nepřetržitě od roku 1997 a je prověřenou společností na trhu realit.

Nabízíme obchodní pozici REALITNÍ MAKLÉŘKY / MAKLÉŘE v zavedené společnosti, ve které je kladen důraz na obchodní etiku, odpovědnost a flexibilitu. Hledáme min. 1 - 2 schopné kolegy v regionech České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Strakonice.

K dispozici je našim obchodníkům prvotní jednorázové zaškolení včetně pravidelného doškolování, intuitivní vnitřní IT systém společnosti a veškeré zázemí společnosti. U nás makléři na rozdíl od jiných společností nepřispívají na služby asistentky, kancelář či reklamu.

Úrovní případné spolupráce s naší společností nabízíme více. Jsme snad jedinou realitní společností, která vyplácí své obchodníky zálohově, tj. ještě před dokončenými obchody. Prostě pokud má naše spolupráce dobrý základ, jdeme Vašemu úspěchu naproti !

V případě Vašeho zájmu o nabízenou pozici či o doplnění informací kontaktujte přímo mne. Zašlete Váš životopis a následně domluvíme osobní schůzku, na které Vás seznámím s detailními informacemi a probereme možnost spolupráce

Budu se těšit !

Milan Černoch

ředitel společnosti

Samostatného a komunikativního člověka s dobrým obchodním vystupováním, který chce rozvinout svůj potenciál pod naší značkou. Dosavadní práce v realitách může být výhodou, nikoliv ale podmínkou. Naše zkušenosti jsou takové, že dokážeme ze začátečníka udělat velice brzo profíka.

- Jsme 20 let jedni z hlavních hráčů na jihočeském trhu
- Držíme stále vysoký standard služeb
- Máme dobrý a stálý tým kolegů, kteří jsou ve svém oboru profíci
- Známe dokonale region a ovládáme veškerou právní agendu
- Neustále investujeme do rozvoje firmy a do její značky

Nabízíme platové ohodnocení v závislosti na zrealizovaných obchodech makléře cca min. od 35 000 Kč – 50 000 Kč ( i výše ).

Práce v přátelském, mladém kolektivu a férové nastavení s velice slušnými podmínkami odměňování. Krom provizí z uzavřených obchodů nabízíme zejména v počátku spolupráce pravidelné měsíční zálohy.


Mzda:45 000 - 70 000 Kč/měs.
Počet míst:5
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 3398105     Vloženo: 03.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí