Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Úředník/úřednice--referent/ka stavebního úřadu zařazen/a do Odboru stavebního úř

více o nabídce >>

Upřesňující údaje:
Nástup dle dohody.

Upřesňující údaje:
Charakteristika vykonávané práce: komplexní výkon agend stavebního úřadu. Zájemci, kteří splňují stanovené předpoklady a požadavky, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, v označené obálce VŘ/REFERENT SÚ do 12.06.2023 včetně. Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu uchazeče nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis uchazeče, příp. kontaktní spojení na uchazeče, tj. telefon, e-mail (přihláška ke stažení na webových stránkách města www.brandysko.cz v sekci volná pracovní místa MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav). K přihlášce zájemce dále přiloží: životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydá, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením; ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Předpoklady dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem. Kvalifikační požadavky vzdělání a praxe dle § 13a zák. č. 183/2006 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů: a) vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru; b) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo c) střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví.

Jiné požadavky pro vykonávanou práci: administrativní dovednosti, uživatelská znalost práce na PC, dobré komunikační schopnosti, ochota k dalšímu vzdělávání, flexibilita a spolehlivost, řidičské oprávnění skupiny B, zkouška zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění vítána. Více informací na www.brandysko.cz, sekce volná pracovní místa.

Zaměstnanecké výhody:
stravenková karta Edenred Card (denní hodnota 100 Kč), 3 dny zdravotního volna v průběhu kalendářního roku, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření, karta MultiSport, dárkové poukazy při příležitosti životního výročí


Nástup:15.06.2023 -
Mzda:23 390 - 34 370 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID inzerátu: 4405252     Vloženo: 26.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí