Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník půjčovny lyžařské školy

více o nabídce >>

Jsi šikovný a práce rukama se nebojíš? Jsi schopný samostatně pracovat a zorganizovat si práci? Umíš alespoň jeden cizí jazyk? Tak pojď k nám na hory a podílej se na chodu lyžařské školy Yellow point.

***
Pracuj ve sportovní a vzdělávací agentuře Yellow point. Od roku 1999 umožňujeme objevovat adrenalinové zážitky a zdokonalovat sportovní dovednosti v letních a zimních areálech po celé České republice. Staň se jedním z nás!
***

NÁPLŇ PRÁCE: Zajištění provozu půjčovny lyžařského a snowboardového vybavení, základní servisní práce (mazání a broušení lyží, seřizování vázání).

Pracovní doba je 8 - 12 hodin denně v závislosti na vytíženost (např. vánoční prázdniny, víkendy...), směny po domluvě. Hledáme kolegu na celou zimní sezónu nebo alespoň na její větší část.

Mimo pracovní dobu je možné využít skipass, zapůjčit si lyžařské nebo snb vybavení a jít se odreagovat na místní sjezdovky.

Zaměstnáváme na dohodu o provedení práce, uvítáme i OSVČ (po zaučení je možné získat HPP). Hodinová mzda se určuje dohodou při osobním pohovoru. Skládá se z hodinové mzdy a procent z tržby.

POŽADUJEME: Na tuto pozici není potřeba předešlá praxe, zvládne to každý šikovný pracovník. Vše Vás na začátku sezóny naučíme a vysvětlíme. Dostanete od nás proškolení na servis lyžařského a snb vybavení.
Většina klientů jsou cizinci, je tedy dobré ovládat alespoň jeden světový jazyk. Dále očekáváme, že pracovník půjčovny bude šikovný, zručný a hlavně spolehlivý. Min. věk pro práci na půjčovně je 18 let.

&gt; 155 - 390 Kč/hod + odměny
&gt; ubytování ZDARMA
&gt; zvýhodněné stravování
&gt; získání instruktorské licence za zvýhodněnou cenu (APUL)
&gt; doškolování a tréninky lyžařské techniky
&gt; skipass
&gt; firemní oblečení (ALPINE PRO, Völkl, Kilpi...)
&gt; slevy na nákup sportovního vybavení
&gt; možnost celoroční spolupráce


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:5
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4078992     Vloženo: 06.12.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí