Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů”

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Ochrana osobních údajů

 

 

1. Udělujete tímto souhlas společnosti RYXOO UNIVERSAL s.r.o., se sídlem Vsetín - Horní Jasenka 161, 755 01, IČ 286 61 141, zapsané u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 37724 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zpracovávala následující osobní údaje:
- emailovou adresu
- datum narození
- pohlaví
- lokalitu nabídky

- informaci o požadované formě brigády nebo zaměstnání

- informaci o požadovaných kategoriích nabídek

- informaci o požadovaném oboru zaměstnání

- informaci o požadovaném státu pro nabídky v zahraničí

- dosažené vzdělání


2. Emailová adresa bude zpracována za účelem zařazení do databáze pro zasílání nabídek.
Datum narození, lokalita nabídek, informace o formě zaměstnání a o kategorii nabídek budou zpracovány za účelem selekce zasílaných nabídek.
Pohlaví bude zpracováno za účelem personalizace oslovení a umožnění třídění nabídek.


3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.


4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel serverhostingu Váš hosting s.r.o. - Zbožská 1385/40, Nymburk, 288 02, IČ 24742252
b. Inzerent, na jehož nabídku bylo z Vaší strany reagováno.
c. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

 

5. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání nabídek a zrušení uživatelského účtu.

 

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

Tyto podmínky jsou platné od 1. 1. 2018.

Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Horní Jasenka 161
755 01 Vsetín
© Copyright 2018
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí