Nyní se rozjíždí slíbené 2. kolo soutěže, ve které budeš mít opravdu velkou šanci vyhrát, a to krásné ceny.


Vybereme celkem 46 Fajn-brigádníků! (každý soutěžní týden 23), kteří vyhrají přednabitou kartu na konzumaci v McDonald´s - je jedno, jestli si dáš hambáč nebo zahradní salát, protože si můžeš objednat cokoliv a čerpat svůj kredit v hodnotě 600 Kč nebo 1000 Kč, které od nás získáš zcela grátis!


Co máš s McDonald´s společné?

Pro McDonald´s jsou na prvním místě lidé, kteří tvoří skvělé party a odvádí každý den skvělou práci. Za to je Mekáč odměňuje opravdu skvělými benefity. Jak do toho zapadáš právě ty? Ať už máš rád McD jako zákazník, nebo jestli uvažuješ o brigádě, zapoj se do naší soutěže. Můžeš vyhrát a ještě pomoct společnostem, aby byly jejich brigády víc šité tobě na míru. Viz video níže.

 

Proč se zúčastnit soutěže?

Protože na tvém názoru záleží! Když odpovíš na naše otázky, tak nejen, že můžeš vyhrát přednabitou kartu, jak jsme zmiňovali výše, ale také pomůžeš pracovníkům personálního oddělení přiblížit, co je pro tebe i tvé kamarády na brigádě nejdůležitější.

Co bude tvým úkolem?

Na email jana@fajn-brigady.cz nám napiš (v době soutěže) min. 3 výhody - benefity, kvůli kterým by si se ucházel o brigádu v McDonald´s. Nebo již v McDonald´s pracuješ, a chceš se také zúčastnit soutěže? Pak nám napiš, proč Tě baví práce zde, a přidej min. 2 benefity, kterých si ceníš nejvíce :)

 

Za každý soutěžní týden vybere naše porota 23 výherců. A podle čeho bude vybírat? Stačí jen svou odpovědí prostě zaujmout porotu - množstvím výhod, originalitou apod.

 

Mrkni na článek či fajn video ZDE >>, kde mj. najdeš i nápovědu k soutěži :-)

Termín soutěže, doplnění

Soutěž trvá v období 5.-18. prosince 2016 a pokračuje pak 8.-21. února 2017. Výherce budeme o výhře informovat emailem. Podmínkou výhry je zaslání své doručovací adresy nejpozději do 5 dní od informace o výhře (jinak výhru získá někdo další se stejnou podmínkou).

 

Sdílej soutěž s kamarády, třeba zaujme jejich odpověď, a pak se s tebou za odměnu můžou rozdělit :-o.

 

 

Odpověď ti zabere cca 1 minutu. Proto si zkopíruj

jana@fajn-brigady.cz do svého emailu a pošli nám svůj názor.

 

Moje emailová schránka už netrpělivě čeká. :)