Přes agenturu Human Agency si najdete i práci na HPP. Přečti si rozhovor se zaměstnancem, kterému jsme našli práci na plný úvazek.


Jak jste se o agentuře Human agency dozvěděl?

Na inzertním portále. Ozval jsem se na telefonní číslo uvedené u pozice, o kterou jsem měl zájem. Pozici zprostředkovávala právě personální agentura Human Agency. Personalista, kterému jsem se dovolal, mě požádal, abych mu zaslal svůj životopis a následně mě pozval na pohovor.

Probíhalo nějaké přijímací řízení?

Po kratším telefonátu jsem se dostavil do agentury na pohovor, ze kterého jsem měl velmi příjemný pocit. Bylo mi jasně dáno najevo, že jde hlavně o mé preference, které jsme probírali poměrně dlouho. Poté mi překvapivě byla nabídnuta jiná pozice, která mi vyhovovala více než ta, na kterou jsem původně reagoval. Poté jsem byl doporučen na druhé kolo pohovoru přímo u potenciálního zaměstnavatele, kde už o mně měli veškeré informace a v podstatě jsme si jen upřesnili pár drobností. Ještě tentýž den se mi ozvala personalistka z agentury a sdělila mi, že jsem práci získal a že je zde možnost nástupu počátkem dalšího týdne. To jsem ale nemohl, a tak agentura musela přesvědčit mého budoucího zaměstnavatele, aby na mě měsíc počkal. Nakonec se vše povedlo a já nastoupil přesně den poté, co jsem skončil v předchozím zaměstnání.

Jaká je vaše nynější situace?

Nyní vykonávám již pátým měsícem svou novou práci, kterou mi zajistila společnost Human Agency. Jsem zaměstnán přímo u vyhledaného zaměstnavatele, nejsem tedy agenturním zaměstnancem. Mám již po zkušební době a plánuji zde pracovat i nadále. Nemám důvod k odchodu, práce mi vyhovuje.