Kdo s vámi komunikuje v HR týmu společnosti OKIN Facility CZ? Přečtěte si medailonky Moniky Doubravové a Simony Rollerové, které se starají o vše, co se týká zaměstnanců.


Monika Doubravová

vedoucí personálního oddělení pro divizi FM

 

V oblasti HR mám více než 15 letou praxi a konkrétně v OKIN Facility CZ pracuji téměř 8 let. Nastupovala jsem jako personalistka, poté působila na pozici HR Business partnera a nyní vedu HR tým pro divizi Facility. Mou náplní práce, mimo pracovněprávní agendy a vedení HR týmu, je být ve stálém kontaktu s provozem, vnímat jeho potřeby a uzpůsobovat HR procesy aktuálním trendům. S kolegy ze sdílených služeb a provozu máme společnou kancelář v Praze na Poděbradské v bývalé industriální budově, která se přestavěla na velmi moderní Open space plný zeleně.

 

Simona Rollerová

HR administrátor

 

Ve společnosti OKIN Facility CZ pracuji už více než 5 let. Začínala jsem při svém nástupu na pozici recepční a po jednom roce přestoupila na oddělení lidských zdrojů na pozici HR administrátor, kde působím do dnešního dne. V rámci své náplně práce se věnuji převážně administrativě spojené s nástupem až po výstup zaměstnance. Mám na starosti všechny změny v průběhu pracovního poměru a také nábor pracovníků ostrahy pro naše klienty. Pokud k nám budete nastupovat, se mnou se 100% vždy potkáte a budeme řešit smlouvy i další organizační věci.