S jistotou můžeme říci, že nám od vás chodily velmi pěkné a občas úsměvné odpovědi. :) Celkově jsme rozeslali 21 poukázek na jídlo ještě před Vánoci.

 

Pro zařazení do soutěže bylo potřeba napsat alespoň 3 benefity, díky kterým byste se hlásili na brigádu/práci do McDonald´s. Zapojit se mohli i zaměstnanci. Ti měli za úkol napsat důvody, proč je baví práce u Mekáče a 2 benefity, kterých si nejvíce cení.

 

První část soutěže probíhala od 5. do 18. prosince 2016 a detailnější info najdeš v našem článku.


Čti dál a zjisti, jaké soutěžní odpovědi k nám dorazily. ⇩

Účastníků bylo mnoho a výpis všech odpovědí by dal ještě dalších 10 stránek. Nicméně jsme chtěli být féroví, a proto jsme namátkově vybrali 6 výherních i nevýherních odpovědí. :)

 

Odpověď od Elišky z Jablonce nad Nisou

Na tácu narvaném k prasknutí se na nás směje několik cheeseburgerů s obrovskou porcí hranolek, které už se těší, až si na nich s přítelem pochutnáme. Dereme se k jednomu z volných stolků, netrpělivě si sedáme na židle a užuž rozbalujeme prvního cheese. Kdo je nám asi tak poctivě připravil? Jakou práci těm lidem dalo ho udělat? Což mě přivádí na myšlenku práce jakožto zaměstnání v Mekáči a množství výhod, které mohou zaměstnanci využívat.

 

1) Být nablízku něčemu tak chutnému, je samo o sobě výhoda ne? =)
2) Možnost ujídat hranolky?
3) Mekáč byl, je a bude. Nebezpečí krachující firmy je v nedohlednu. Naopak se stále více rozvíjí, proto se zaměstnanec nemusí bát, že dostane padáka.
4) Jakožto studentka jásám nad možností zvolit si směny. Flexibilita nade vše, nechci se pak drtit do půlnoci, jen abych si něco vydělala.
5) Odhalit tajemství výroby. Každého zajímá, jak to Mekáč jen dělá, že je všechno tak proklatě dobré (i když toto spojení se nehodí z pohledu konkurence, nemůžu jinak).
6) Cizinci. Byť velmi krátce, ale přece jen se hodí zkušenost s cizinci, kteří si zde nakoupí svou oblíbenou pochoutku. I u těch nejjednodušších frází neuškodí, když je provětráme.
7) Možnost vypracování. Lidé ambiciózní, kteří například sekli se školou, zde mají velkou šanci, aby dosáhli v rámci této firmy vyšší pozice.

 

 

Odpověď od Marie z Ostravy

1) Protože si myslím že v McDonald´s se člověk nenaučí jen novým zkušenostem v kuchyni, kde připravuje jídlo, ale také v obsluze zákazníku, za pokladnou, v obsluze mimo pokladnu, což už navazuje na praxi v servírování zakázníkům, úklid podniku během celého dne. Takže jako jediní nabízíte velkou praxi do různých prací.
2) Další výhodou je slušné a výrazné zlepšení platu.
3) Výhodou je sleva na jídlo a sifon zdarma.

 

Odpověď od zaměstnankyně Anety

U McDonald's pracuji víc než rok a tato práce mě baví, protože tam se mnou pracují samí fajn lidé, se kterými si rozumím. Navíc jsem nedávno začala pracovat jako baristka a tím jsem se začala víc zajímat i o svůj obor, protože chodím na hotelovou školu. Do té doby jsem nevěděla, co přesně mě bude bavit. A nakonec vyhrála káva. Benefity? Určitě celá ta karta benefitů, která se dá použít i do jiných obchodů a ne jen do McDonaldu. Také 50% sleva na jídlo je super. A plánování směn podle toho, jak mám čas.

 

Odpověď od paní Miroslavy

1) Líbí se mně, že v McDonald´s pracují společně sportovci, hudebníci, maminky na rodičovské, studenti, důchodci i handicapovaní. Brzy půjdu do důchodu, zkusím se zde poptat na brigádu a uvidím, zda budu mít štěstí :-).
2) O brigádu v McDonald´s bych se ráda ucházela, protože je to stabilní a férová společnost, která svým zaměstnancům nabízí jistotu, že co odpracují, také dostanou zaplaceno a to včas a přesně. Myslím, že toto není všude běžné a brigádníci jsou finančně špatně ohodnoceni.
3) Chtěla bych se přesvědčit, zda je pravdivé heslo: "V Mekáči je prostě SUPER PARTA", protože když je příjemný kolektiv, pak se každý do práce těší a odrazí se to i na odvedené práci.

 

 Výherci soutěže mekáč

 

Odpověď od Elišky z Luky

Baví mě vařit a pracovat s jídlem, nebo jídlo lidem prodávat, takže pro mě je tohle výhodou.
Někteří moji kamarádi v McDonaldu pracují, a kdybych šla pracovat do McDonaldu, tak bych určitě chtěla pracovat v kolektivu s nimi, což by bylo zábavnější, než pracovat někde, kde nejsou moji kamarádi. Další výhodou je možnost pracovního povýšení.

  

Odpověď od Petry z Jihlavy

Dobrý den, já bych si vybrala brigádu v McDonald´s protože - 1. Je to taková jedna velká rodina, nikdy jsem neviděla, že by na sebe byli zlí, i když mají dost napilno. 2. Můžu si zvolit směny podle toho, jak já potřebuji chodit. 3. Mají tam zaměstnanecké slevy. A samozřejmě tam mají firemní večírky, což ocení každý zaměstnanec. :D

Myslíš si, že taky zvládneš vymyslet cool benefity?

Tak se zapoj do 2. a zároveň posledního soutěžního kola, které bude trvat od 6.-19.února 2017. Navíc odpověď si můžeš sepsat ještě dnes a pak ji po startu odeslat na email:

jana@fajn-brigady.cz. Sleduj nás na sociálních sítích, ať ti nic neunikne.