Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kutná Hora >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

obsluha v malebné restauraci v rekreačním komplexu v Kácově - 200,-Kč/hod.

více o nabídce >>

Do prima kolektivu na nádherném místě plném zeleně a šumějící vody hledáme brigádníky na obsluhu hostů z řad ubytovaných v komplexu, firemní klienty na teambuildingu i svatebčany, kteří si zde chtějí užít velký den jejich blízkých.

Hledáme usměvavou osobu s milou duší, co se před prací neschovává v koutě, ale stará se o pohodlí klientů, co jí síly stačí ;) Věk ani pohlaví nehraje roli.

Tvým denní chlebem bude příprava akce, roznos jídla a pití, debaras stolů, pro 18+ lze nalévat i alkoholické nápoje a další práce pro chod restaurace. I pro kreativce se najde prostor k rozvoji jeho talentu.

Neboj, nestrháme tě. Naše kapacita je omezena a přes noc u nás více jak 70 osob nikdy nebude. Díky oddělení našich prostor ti též umíme zaručit tvůj odchod domů v určitou hodinu. Jídlo a pití po celý den nemusíš řešit a bude pro tebe grátis. Takže si pochutnáš na skvostech našich šéfkuchařů. Jsme uvolněný tým. Nemusíš u nás mít bílou košili s dlouhým rukávem a vyleštěnou společenskou obuv. Černé kalhoty/legíny/džíny postačí. K tomu ti dáme naše polo triko zdarma. Pokud ti v něm nebude fajn, můžeš mít černou košili.

Rádi bychom našli někoho na dlouhodobou spolupráci, která nyní trvá od dubna do listopadu, ale časem pojedeme nejspíše i přes zimu. Pro spokojené je možnost celoročního HPP na této pozici. Na akce lze chodit s partnerem/kamarádem a mít směny dohromady.

Protože jsme stranou města a jeho ruchu, je nutné mít vlastní možnost dopravy na směny. Lze využít i taxi např. z Vlašimi. V případě volné kapacity je po domluvě i možnost přespání zdarma. Z těchto důvodů je také hodinová sazby vyšší, než je obvyklá.

Obvyklá směna je u nás 10-24:00hod. Vše je ale o domluvě a nastavení, aby obě strany byly spokojené. Akce bývají min. 3x týdně. Ve všední dny školení, v sobotu svatba. Přes léto akce utichnou a budete obsluhovat převážně ubytované hosty.

Máš zájem, ozvi se, pošli pár slov o tobě, nebo životopis a řekneme si více podrobností, i kdy si můžeš místo obhlédnout, než do toho půjdeš ;)

Potravinářský průkaz
minimálně ukončena základní škola
úsměv na tváři
chuť do práce
držet domluvy a být dochvilný

hodinovou sazbu 200,-Kč
krásné nové prostředí restaurace
prima kolektiv
jídlo a pitný režim zdarma
v případě volné kapacity nocleh


Mzda:200 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Lokalita:Uhlířské Janovice
ID inzerátu: 4408788     Vloženo: 31.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí