Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Studentka / student - zajímavá práce na start-upu

více o nabídce >>

Pro společnost Alpha Develop s.r.o. hledáme nové kolegy, kteří chtějí dělat smysluplnou práci, touží za sebou vidět úspěch a přitom je pro ně důležitá i pohodová atmosféra v malém kolektivu, který se podílí na vzniku projektu. V současné době začínáme se dvěma novými aktivitami - první je v oboru práce se zvířaty a druhou je aktivita zaměřená na cestovní ruch na Islandu. Práci je možné z velké části vykonávat z domova s tím, že občas jsou nutné výjezdy na kontrolu jednotlivých kroků i mimo Českou republiku - proto je jazyková znalost výhodou (nikoliv podmínkou).

Výhodou je velmi volná pracovní doba - není důležitá odpracovaná doba, ale splnění postupných cílů. Hlavní náplní bude organizace rozjezdu obou projektů, nejprve spojení se s příslušnými úřady a zjištění požadavků, následně výběr a nákup vybavení, nalezení personálního obsazení a kontrola rozjezdu obou firem.

Pracovat budete přímo pro majitele firmy, který Vám všechno vysvětlí a bude Vám zadávat práci.

Vzhledem k charakteru prací očekáváme zájem zejména ze strany studentek - jedná se hlavně o organizaci a administrativní zajištění těchto projektů.

Nabízíme opravdu zajímavou práci, při které je možné získat velmi cenné zkušenosti a náskok oproti konkurenci, kde rozhodně nehrozí nuda a neměnný dril.
Požadujeme chuť posunovat věci kupředu, učit se, kreativitu a umět s úsměvem a dobrou náladou překonávat i nezdary.

Není potřeba mít vzdělání či jakoukoliv zkušenost s příbuzným oborem - u nás bude vše nové a trochu jiné - důležitější pro nás, než jakákoliv znalost, je chuť něco se naučit a originalita.

Pokud tedy jsi činorodá osobnost s nezničitelným úsměvem na rtech a optimismem v srdci, tak pošli své CV s motivačním dopisem a my tě rádi pozveme na osobní pohovor, kde se dozvíš všechny detaily a možnosti. Už dopředu se těšíme, až Tě u nás budeme moci přivítat.

Veselou povahu a chuť něco předvést

Možnost mimořádně zajímavé práce, cestování do zahraničí, využití jazykových schopností a realizace Tvého potenciálu.


Mzda:15 000 - 30 000 Kč/Úkol
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 2609375     Vloženo: 09.12.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí