Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 7 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Projektant asistent - brigáda

více o nabídce >>

Hledáme brigádníka – asistenta projekce – do malé projekční firmy v Osadní ulici v Praze Holešovicích. Nabízíme práci na projektech a studiích z oboru vodního hospodářství a inženýrských sítí a na simulačních modelech vodovodů a kanalizací. Chcete rozvinout to, co se učíte během studií na SŚ nebo VŠ stavebního zaměření nebo se dokonce naučit více? Chcete získat praktické zkušenosti? Už jste někdy pomáhali zkompletovat projekt? Jak vypadá inženýrská činnost? Umíte pracovat s daty? Na tom všem se můžete podílet.

Požadujeme vysokou úroveň práce s 2D AutoCADem a s MS Office. Předchozí zkušenosti, znalost základních výkresových norem a dobrá orientace ve výkresech jsou velmi vítány. Dokončené studium na střední průmyslové škole stavební je výhodou. Znalost angličtiny na střední úrovni a řidičský průkaz skupiny B jsou základním předpokladem.

Podílet se budete na přípravě a vytváření projektů, na jejich projednávání i na jejich kompletaci. Při projektování inženýrských sítí projektujeme na modelu. Možnost rychlého profesionálního růstu.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 4249216     Vloženo: 16.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí