Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Praha 3 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

IT nadšenec s přesahem do multimediálního světa

více o nabídce >>

RTMP, MS 365, vMix, Active Directory, VMware, Veeam, Windows Server, Share Point, PowerShell, Teradek, MikroTik, Intune, IIS, VPN, TS, LDAP, SMTP, Azure

Považujete některé z výše uvedených slov za více než jen pojem? Pokud máte za sebou zkušenost s konfigurací či prací s některou z daných technologií, rádi bychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce:

Hledáme k sobě někoho, kdo by nám dokázal pokrýt běžnou IT podporu a rozvoj u našich klientů a zároveň by měl zájem i o natáčení a celkovou produkci živého vysílání.
Z hlediska IT používáme různé produkty z prostředí MS 365. Typicky by Vás tedy čekalo například zakládání nového uživatele, ladění skupin, vytváření dokumentace, spravování portálů. Celkově bychom se spolu podíleli na rozvoji IT infrastruktury. Čas od času je také potřeba nainstalovat notebook, nakonfigurovat a zapojit switche/routery, natáhnout kabely atp.

Zároveň se již více než 15 let věnujeme natáčení a živému vysílání. Máme vlastní studio, které stále vylepšujeme. Rádi bychom tedy našli i někoho, kdo by se rád rozvíjel tímto směrem. Můžete obsluhovat kameru, pracovat s HW režií, SW ovládat grafiku, přidávat obsah do streamu, či se podílet na přípravě před samotnou akcí (plán, scénář, příprava místa…). Jednotlivých „funkcí“ je opravdu mnoho.

Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci s někým z Prahy či okolí, právě v závislosti na různých akcích a lokalitě našich klientů, kteří jsou primárně v Praze. Měli byste mít zkušenosti s IT podporou a s několika technologiemi zmíněnými v úvodu. Zbytek rádi dovysvětlíme a zaučíme.

Můžeme Vám nabídnout stabilní prostředí, ve kterém můžete získávat nové a nové zkušenosti, spolu s přístupem k moderní technice a možností se podílet na tvorbě zajímavých multimediálních výstupů můžete i Vy přicházet se svými vlastními myšlenkami, jak celý koncept kultivovat a nadále rozvíjet.

Na začátku by se jednalo o cca 70% IT a 30% natáčení/vysílání.

V případě Vašeho zájmu nezapomeňte zmínit své dosavadní zkušenosti, či své případné záliby, přiložit CV a ještě nám uvést, kolik času jste schopni věnovat této příležitosti.


Těším se na odpovědi!
Richard


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 4252426     Vloženo: 25.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí