Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor kroužků, až 250 Kč/h, dlouhodobě, i v okolí

více o nabídce >>

Máte v sobě dětskou touhu objevovat a hrát si? Vztah k přírodním vědám a zkušenosti s dětmi? Jste zodpovědní a pečliví?

V tom případě se registrujte na www.veselaveda.cz/pro-lektory, klikněte na &quot;Chci být lektorem&quot;, rovnou vyplňte náborový formulář a staňte se lektorem Veselé vědy!

Jsme neziskovka, která pořádá ve městech po celé republice kroužky s vědeckou tématikou pro děti z 1. stupně základních škol. Našim posláním je popularizace vědy a techniky a probouzení zájmu o přírodní vědy a technické obory.

Oslovujeme pedagogy a lektory, studenty, praktikanty či vedoucí táborů a skautů, aktivní důchodce, maminky na rodičovské a všechny ostatní, kteří v tom, co děláme, vidí smysl. Pedagogická praxe stejně jako kvalifikace v přírodních vědách je výhodou, ale není podmínkou. Zkušenosti s výchovou vlastních dětí ceníme stejně. Pracovali byste podle podrobné metodiky a veškerý materiál stejně jako školení a videonávod na každý pokus Vám zajistíme z centrály. Pro úspěch uchazečů je rozhodující pozitivní vztah k dětem, spolehlivost a nadšení pro věc.

Přestože nejde o pozici na plný úvazek je finanční ohodnocení atraktivní a odpovídá náročnosti práce - víme, že uhlídat rozdováděné děti dá někdy pořádně zabrat, ale že to je nesmírně naplňující.

Pozice vhodná pro absolventy, pro rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, i pro důchodce.

Kroužky probíhají v průběhu školního roku od října do začátku června v pracovní dny brzy odpoledne. V závislosti na Vašich časových možnostech a obsazenosti kroužků byste mohli učit 1 až 6 hodin týdně na základní škole poblíž Vašeho bydliště nebo pracoviště. Tábory probíhají o jarmích, letních i podzimních prázdninách a jsou příměstské - bez přenocování.

V případě zájmu, prosím, navštivte stránky www.veselaveda.cz/pro-lektory, klikněte na &quot;Chci být lektorem&quot; a rovnou vyplňte náborový formulář.

Bohužel není v našich silách odpovídat každému uchazeči jednotlivě a proto s konkrétní nabídkou Vás oslovíme telefonicky na základě údajů ve Vašem životopise a podle naplněnosti kroužků ve Vašem městě. Těšíme se na spolupráci

Tým Veselé vědy

Požadované vzdělání: Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Požadované jazyky: Čeština
Nadšení pro práci s dětmi

Práci i v menších městech v okolí: Černošice, Jesenice u Prahy, Odolena Voda, Říčany, Roztoky, Veleň, Brandýs nad Labem, Hl. město Praha a mnoho - registrujte se a my Vás oslovíme
Typ pracovního poměru: Práce na zkrácený úvazek
Délka pracovního poměru: Na dobu neurčitou
Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva, práce na živnostenský list/IČO, dohoda o pracovní činnosti


Mzda:150 - 250 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 2975458     Vloženo: 03.09.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí