Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Sales & Marketing Representative

více o nabídce >>

Na pozici Sales &amp; Marketing Representative bude vaším úkolem prodej reklamy menším a středním firmám. Primárně po telefonu, po zapracování a zaškolení se budete účastnit i osobních schůzek. Postupně si budete tvořit vlastní portfolio klientů, o které budete dále pečovat. Na základě individuálních potřeb klienta připravíte konkrétní obchodní návrh a vhodné marketingové kanály. V průběhu celého projektu, od příprav marketingové kampaně až po její realizaci, budete úzce spolupracovat s vývojovým a marketingovým týmem a zároveň budete pro klienta klíčovou kontaktní osobou. Následně budete zodpovědní za sledování stavu kampaní, případně za návrh optimalizací. Po skončení kampaně budete zodpovědní za vypracování statistiky a vyhodnocení kampaně.

Náš klient je připravený vás zaškolit na jednotlivé marketingové kanály a základy marketingu. Je zde možnost si postupně rozšiřovat znalost marketingových produktů a profesně vyrůst až na pozici Account Managera.

Pozice je vhodná pro ty z vás, kteří máte zkušenost s B2B prodejem nebo máte &quot;obchodního ducha&quot;, zajímá vás oblast marketingu a chtěli byste se v něm dále rozvíjet. Tato pozice vás bude bavit, pokud jste komunikativní typ člověka a máte rádi tah na branku. Nezbytným předpokladem je proklientský přístup.

Naším klientem je česká reklamní agentura, která nabízí svým klientům optimální způsob marketingové komunikace s cílem zviditelnit se na trhu, a to prostřednictvím print médií, rádia či online komunikace (například přímá reklama na internetových portálech, PPC kampaně, sociální sítě atd). Svým klientům poskytuje nadstandardní péči a udržuje s nimi dlouhodobou spolupráci. Najdete zde malý tým nadšených lidí do marketingu a obchodu, dog friendly prostředí a běžným standardem je zde možnost využití home office.

Klient nabízí plný úvazek s možností částečného home office.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 3146151     Vloženo: 15.01.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí