Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

LEKTOR(KA) NĚMECKÉHO / ANGLICKÉHO JAZYKA nebo ČESKÉHO JAZYKA

více o nabídce >>

Jazyková škola Eufrat hledá do svého týmu nové lektory a lektorky na výuku cizích jazyků, zejména německého a anglického jazyka, ale i českého jazyka pro cizince.

Naše jazyková škola patří k největším v Plzni, zakládá si na profesionálním týmu a individuálnímu přístupu ke klientům i k lektorům. Vyučujeme malé skupinky i jednotlivce, veřejnost i zaměstnance v předních plzeňských firmách. Učí se u nás všechny věkové skupiny od dětí 1. stupně základní školy, přes teenagery až po dospělé a seniory. Máme skvělý a pestrý tým, do kterého určitě zapadnete.

Je vhodné mít čas na učení pravidelně - termíny i množství výuk už je na Vás, práce je proto vhodná i na víkendy, na večery, pro studující i pracující. V případě zájmu a oboustranné spokojenosti Vám ale umíme zaplnit celý rozvrh - kurzů i výuk pořádáme opravdu hodně!

Kde a jak učíme
kurzy pro veřejnost se konají v našich učebnách v centru Plzně (Pallova ulice u Mlýnské strouhy) a v Černicích (vedle OC Olympia)
kurzy ve firmách vyučujeme nejen v Plzni, ale také na jiných místech na Plzeňsku i jinde v ČR
on-line kurzy vyučujeme z domova, ze zahraničí, z pláže nebo ze světových metropolí, tedy z míst, kde běžně žijete
termíny i místo výuk přizpůsobujeme Vašim možnostem (ráno či večer, denně či jen někdy, všední dny nebo víkendy)

Předpoklady pro práci lektora/lektorky
Ovládáte výborně český nebo cizí jazyk? Umíte ho naučit i ostatní? Složili jste jazykovou zkoušku z AJ nebo NJ na úrovni B2 nebo lepší? Pokud máte jazyk na dobré úrovni a máte rádi práci s lidmi nebo dětmi, pak se nám určitě ozvěte - například vyplněním formuláře.

Zázemí pro lektory a další výhody
Naši lektoři jsou základním stavebním kamenem celé naší firmy, proto se jim snažíme vytvářet ty nejlepší pracovní podmínky. Pro lektory během roku pořádáme neformální setkání, pravidelná metodická školení a workshopy. V našich budovách máme potřebné zázemí - moderní prostředí, bohatou knihovnu, internet i kopírku, kávovar i přátelskou atmosféru.

Naši metodici Vás provedou všemi běžnými úkony od začátku spolupráce až po používání našeho interního systému. Propracovaný a průběžně zdokonalovaný informační systém eviduje Vaše výuky, termíny lekcí, rozvrh, zadáváte do něj docházky, máte přehled o svých odučených lekcích a odměně, vystavujete v něm výkazy nebo faktury.

Kromě běžné odměny nabízíme i příplatky na početnějších kurzech a bonusy při větším množství odučených hodin. K tomu máte možnost dále se u nás zdokonalovat (například s rodilými mluvčími) nebo studovat další jazyk za zvýhodněných podmínek. Na Vašem vzdělání nám záleží. A protože jsme certifikovaným zkušebním místem anglických i německých zkoušek, můžete je u nás složit a svoji úroveň mít oficiálně potvrzenou.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:10
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ, Důchodce, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 4358216     Vloženo: 14.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí