Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Zahradník od 130Kč/hod + nová sezona

více o nabídce >>

Blíží se začátek sezony a my hledáme další nadšené pracovníky do naší firmy! Pokud se nám osvědčíš, rádi ti nabídneme spolupráci na celou sezonu! Možnost trvalé sezónní práce od jara do zámrzu brigádně i na živnostenský list.
Máš rád rozmanitou práci venku a pozitivní vztah k přírodě? Výborně!

Připoj se k nám a pojď se společně s námi starat o stávající zahrady a realizovat ty nové. Chceme, aby si s pracemi na zahradě měl bohaté zkušenosti a tato práce Tě bavila, rozvíjela a zároveň byla Tvým koníčkem.


Čeká tě:
Sekání hezky udržovaných trávníků, ale i neudržovaných ploch, stříhání živých plotů, řez ovocných stromů, výsadba rostlin a stromů, udržování záhonů, realizace zahrad na klíč, instalace zavlažovacích systémů a mnoho dalšího…

Pokud máš s těmito pracemi zkušenosti (NUTNÉ !!) a zajímáš se o zahrady, zašli nám svůj životopis s fotografií a my se Ti ozveme.

Hledáme i někoho na jednorázové výpomoci například při sázení rostlin.

Zkušenosti se zahradní činností, časovou flexibilitu, fyzickou zdatnost, Ř.P. sk. B, E výhodou, pracovitost, pozitivní přístup, samostatnost a spolehlivost.
Přiložte životopis a fotografii

Mzda od 130 Kč/hod brigádně, na OSVČ až 200 Kč/hod, práci v mladém kolektivu, dlouhodobou spolupráci na celou sezónu. Práce, kde jsou vidět skutečné výsledky a pokud práce na jednom místě v kanceláři není to pravé pro Vás, jste na správném místě!


Mzda:130 - 200 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 4107304     Vloženo: 18.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí