Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 10 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Focus group pro studenty VŠ a SŠ

více o nabídce >>

Focus group pro studenty VŠ (nikoliv poslední ročník magisterského studia) a SŠ (pouze letošní maturanti). Tématem je uplatnění při studiu VŠ, výběr praxí, stáží a jejich propojení se studiem. Časová náročnost přibližně 3 hodiny a místo konání Olomouc. Odměna 600 Kč / jednorázově. Počet míst je omezen.

Jedná se o jednu z nejběžnějších metod získávání dat v kvalitativním výzkumu. Kvalitativní výzkum si klade za cíl hlouběji pochopit určitou problematiku, hledá odpovědi na otázku proč spíše než kolik. Používá se často v sociologii a psychologii i ve výzkumu trhu. Diskuse řízené moderátorem/moderátorkou se obvykle účastní menší skupina lidí.

JAK SE TATO METODA PROVÁDÍ
Metoda spočívá v moderované diskusi, ve které skupina vybraných respondentů sděluje své postoje a názory. Ve skupině je nejčastěji 6-8 osob a zkušený moderátor, který - podle připraveného scénáře - vede dialog s účastníky skupinové diskuse.

JAK SE VYBÍRAJÍ RESPONDENTI DO DOTAZOVÁNÍ
Respondenti jsou náhodně vybráni tak, aby splňovali určité charakteristiky, například měli, nebo naopak neměli zkušenosti s určitým výrobkem či službou a svým demografickým profilem odpovídali určité cílové skupině. V kvalitních výzkumech není povoleno, aby se skupinových diskusí účastnili respondenti příliš často, povolena je účast jednou za 6 měsíců.

Osobní účast v Olomouci a 3 hodiny času.
Student VŠ (nikoliv poslední ročník magisterského studia)
Student SŠ (pouze letošní maturant)

600 Kč za účast na diskuzi.


Nástup:28.06.2021 - 02.07.2021
Mzda:200 Kč/hod.
Počet míst:20 a více

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3887493     Vloženo: 09.06.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí