Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Šumperk >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Špizza pizza hledá brigádníky s parádním výdělkem 110 - 140 Kč/h

více o nabídce >>

CO NABÍZÍME? DOBŘE PLACENOU A PŘITOM ZAJÍMAVOU BRIGÁDU NEJENOM V BOSKOVICÍCH, ALE TAKÉ VE VYŠKOVĚ, MOHELNICI A UH. BRODĚ.
Chceš dělat něco, co má smysl? Nebaví tě pracovat pro někoho, koho jsi v životě neviděl? Přidej se k naší ŠPIZZA rodině!! ♥ Jsme nadšenci, kteří na malém prostoru vyrábí pizzu a gyros bez polotovarů, pěkně od základních surovin. Poctivě, jak velí řemeslo. Na našich stáncích je pořádný cvrkot a za směnu si nesedneš (židle tu nenajdeš). Chodíme na krátké (6,5 hod.), zato intenzivní směny, na kterých bývá veselo. Zkrátka šrumec a frmol, to je to, co nás baví!

Opusť vyjeté koleje a stojatou vodu, každá změna je ŠPIZZA!

Příjemné vystupování, schopnost navázat spontánní rozhovor, zručnost, trpělivost, týmovost, zkrátka šikovné ruce a dobrou hlavu :)

Za kvalitního člověka se dnes platí zlatem! Práce našich brigádníků Špizzařů si vážíme, proto nabízíme za běžnou směnu 110,- Kč/hod. a ZAMĚSTNANECKOU SLEVU. Pokud je člověk na telefonu jako &quot;příslužba&quot; a čeká, až mu zavoláme, ať přijede pomoct do &quot;frmolu&quot;, je to 140,- Kč/hod. Své zaměstnance si pečlivě vybíráme a pak se k nim chováme jako k rodinnému stříbru! Jde nám o partu, v práci musí být hlavně legrace.


Mzda:110 - 140 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Mohelnice
ID inzerátu: 3102013     Vloženo: 04.12.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí