Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Klatovy >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor příměstského tábora

více o nabídce >>

Naše nezisková organizace shání lektora a lektorku na letní příměstský tábor pro děti ve věku od 3 do 12 let. Hlavním úkolem je příprava a realizace programu dle naší Svatojánské vize (podrobnější informace jsou na našich webových stránkách) – vedoucím budou poskytnuty podpůrné dokumenty, ve kterých jsou sepsány všechny modelové situace, práva, povinnosti a rady. Vedoucí se s dětmi denně schází od 7:30 do 16:30 (dle domluvy může za příplatek dříve a později), před a po setkání je zapotřebí připravit a uzpůsobit prostor. Upřednostňujeme hlavní vedoucí, kteří mají zájem o všechny termíny v dané lokalitě, zároveň i další vedoucí, kteří chtějí více termínů. Především ty, kteří znají dobře zákoutí lokalit a umí provést děti přírodou a poskytnout jim informace o historických a významných místech (je možné se naučit předem, ale požadujeme tyto činnosti v průběhu tábora). Na každý nabízený termín sháníme pomocného vedoucího (1.700 Kč / týden). Pedagogické vzdělání je výhodou, praxe je nezbytná. Možné je vzít si s sebou vlastní děti za sníženou cenu. V případě zájmu nás můžete kontaktovat, jistě se domluvíme na podrobnějších informacích. Budeme se těšit na budoucí spolupráci a případné partnerství. :-)
Termíny:

17. – 21. 7. Geocaching – Novodobí lovci pokladů
24. – 28. 7. Lovci mamutů
31. 7. – 4. 8. Pohádky naruby
14. – 18. 8. Staré pověsti české

Pomocný vedoucí:
- věk 16+
- praxi s prací s dětmi v daném věku z táborů, případně se sourozenci nebo jinými dětmi z okolí (mít chuť pracovat s dětmi a pomáhat vedoucím pracovníkům)
- schopnost napomáhat při realizaci celotýdenního programu s využitím pedagogiky J. A. Komenského za pomoci dalších vedoucích
- vlastnictví telefonu s fotoaparátem nebo fotoaparátu na fotografování průběhu tábora, případně si zapůjčit od dalších vedoucích a fotografovat
- ochotu pobývat v přírodě, dobrou fyzickou zdatnost
- ochotu být dobrým morálním vzorem pro děti (nekouřit u dětí ani v průběhu tábora, nepít alkohol, u dětí nesmí mít v sobě ani zbytkový alkohol, učit děti etiketě a slušnému a ctnostnému chování)
- uklízet a připravovat prostory pro realizaci příměstského tábora
- připravovat celodenní stravu a zajišťovat pitný režim

- mzdu 1.700 Kč (na DPP)
- zdarma celodenní stravování s dětmi (snídaně, svačina, oběd, svačina)
- pojištění odpovědnosti
- možnost potvrzení praxe


Mzda:1 700 Kč/Úkol
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Důchodce, MD, ZTP

Lokalita:Klatovy
ID inzerátu: 2303042     Vloženo: 22.06.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí