Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 6 volných nabídek z lokality České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Web developer, oprava PC, designer, photoshop, youtuber - NEOMEZENÝ PLAT

více o nabídce >>

GridTech Corporation je síť možností a služeb po celé České republice. Jsme rozvíjející se firma zabývající se jak web designem a photoshopem, tak i hardwarem a softwarem. Firma GridTech byla založena v roce 2018. Naším cílem je pomoci lidem v opravě počítačové techniky. A proto hledáme právě tebe!

Postupně naše firma roste a dnes pomáháme lidem po celé republice. Po několika měsících práce jsme přešli i na tvorbu webových stránek, designu a skvělých fotografii či videí. Chceme pomoci více lidem a proto existuje náš Youtube kanál, na kterém můžete najít a sami natáčet aktuality ze světa her a technologií.

Ovšem náš hlavní cíl je pomoct mladým lidem uskutečnit svůj sen. Chceme, aby zapomněli na to, že práce nemůže přinášet radost.

Vyznáš se ve světě technolgií, her nebo softwaru? Umíš dělat videa nebo animace? Chceš se stát členem GridTechu? Tak neváhej a přidej se k nám ještě dnes. Pokud nic z toho neumíš, nevadí! Pro náši firmu je důležité, aby člověk měl vůli se učit a rozvíjet.

Dělat to, co tě baví
Přátelský tým, který bude mít stejnou motivaci a cíle jako ty.
Podpora ostatních zaměstnanců
Věnovat se práci i doma
Společný růst a rozvoj firmy

Náš potenciál je v tom, že každý děla to, co se umí nejlíp. V naší firmě jsou lidé, kteří programují, úpravují fotky na počítači, stříhají videa nebo řešení problémy s počítačem.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 3352988     Vloženo: 24.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí