Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Náchod >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor Veselé vědy Česká Skalice

více o nabídce >>

Máte v sobě dětskou touhu objevovat a hrát si? Vztah k přírodním vědám a zkušenosti s dětmi? Jste zodpovědní a pečliví?

Staňte se lektorem Veselé vědy!

Jsme neziskovka, která od roku 2012 pořádá ve městech po celé republice kroužky s vědeckou tématikou pro předškoláky a děti z 1. stupně základních škol. Našim posláním je popularizace vědy a techniky a probouzení zájmu o přírodní vědy a technické obory.

Oslovujeme pedagogy a lektory, studenty, praktikanty či vedoucí táborů a skautů, aktivní důchodce, maminky na rodičovské a všechny ostatní, kteří v tom, co děláme, vidí smysl. Pedagogická praxe stejně jako kvalifikace v přírodních vědách je výhodou, ale není podmínkou. Zkušenosti s výchovou vlastních dětí ceníme stejně. Pracujeme podle podrobné a prověřené metodiky a veškerý materiál stejně jako školení a videonávod na každý pokus Vám zajistíme. Pro úspěch uchazečů je rozhodující pozitivní vztah k dětem, spolehlivost a nadšení pro věc.

Přestože nejde o pozici na plný úvazek je finanční ohodnocení atraktivní a odpovídá náročnosti práce - víme, že uhlídat rozdováděné děti dá někdy pořádně zabrat. A také, že to je nesmírně naplňující.

Kroužky probíhají v průběhu školního roku od října do začátku června v pracovní dny brzy odpoledne. V závislosti na Vašich časových možnostech a obsazenosti kroužků byste mohli učit 1 až 10 hodin týdně na základní škole poblíž Vašeho bydliště nebo pracoviště.

V případě zájmu, prosím, neodpovídejte přes inzertní portál, ale navštivte stránky www.veselaveda.cz / Pro lektory / Chci být lektor a rovnou vyplňte náborový formulář. Anebo prostě zkopírujte a zadejte do svého vyhledávače náíže uvedený odkaz a dostanete se rovnou na formulář:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoVPxurEB3kEy4r6nF5GSeQrGc4eRq6W2xqu46xZFM5Zmcig/viewform

Bohužel není v našich silách odpovídat každému uchazeči jednotlivě. S konkrétní nabídkou měst a časů bychom Vás oslovili telefonicky podle toho kde a kdy můžete učit. Těšíme se na spolupráci

Tým Veselé vědy

Pedagogická praxe stejně jako kvalifikace v přírodních vědách je výhodou, ale není podmínkou. Zkušenosti s výchovou vlastních dětí ceníme stejně.

Přestože nejde o pozici na plný úvazek je finanční ohodnocení atraktivní a odpovídá náročnosti práce - víme, že uhlídat rozdováděné děti dá někdy pořádně zabrat. A také, že to je nesmírně naplňující.


Nástup:18.10.2017 - 30.06.2018
Mzda:150 - 250 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Důchodce, MD

Lokalita:Česká Skalice
ID inzerátu: 2524388     Vloženo: 18.10.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí