Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Benešov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Trenér mládeže nohejbalu

více o nabídce >>

SK Šacung Benešov hledá trenéry pro celoroční (cca 10 měsíců) vedení dětí ve věku 10-16 let v tréninkovém centru mládeže nohejbalu v Benešově. Podle možností trenéra vedení 1-2 tréninků týdně ve venkovní sezóně (duben-červen, září-říjen, vždy všední dny, se začátky od 14-17 hod, v délce cca 2 hod). Některý den možnost kumulace dvou tréninků po sobě. V zimní sezóně (listopad-březen) 1 trénink týdně.

Možnost trénovat i v přilehlém okolí jako v Bystřici, Neveklově, Mnichovicích, kde fungují kroužky nohejbalu na školách. Možnost vedení soutěžního družstva mládeže v utkáních krajské soutěže (1x za 14 dní, neděle duben-červen a září) s perspektivou účasti v celostátní lize mládeže v ročníku 2023.

Hráčské nebo trenérské zkušenosti z oblasti míčových sportů.

Výhodou zkušenosti z nohejbalu nebo trenérská licence z míčových sportů. U nohejbalistů preferujeme zdravotní stav, umožňující trenérovi praktické ukázky herních činností.

Odměna trenéra činí 150-250 Kč/hod dle zkušeností, úrovně kvalifikace a dojezdové vzdálenosti trenéra. Příspěvek na cestovné trenéra do 150 Kč/trénink.

Při vzájemné spokojenosti nabízíme dlouhodobou spolupráci.


Mzda:150 - 250 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Benešov
ID inzerátu: 4227190     Vloženo: 23.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí