Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 14 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor / lektorka malování

více o nabídce >>

Hledáme parťáka na pozici Lektor / lektorka malování v Praze, Plzni, Brně a Ostravě.

✌️ Ahoj, zdravíme všechny! Do našeho rychle rostoucího týmu ArtMoment hledáme nového člena/členku, který mezi nás zapadne díky své kreativitě, zápalu pro věc a důslednosti.

• Jsme startup pořádající zážitkové večery malování, a také teambuildingy, večírky a další soukromé akce podobného charakteru.

• Náplň práce tě rozhodně nebude nudit díky své rozmanitosti. Budeš mít na starosti vedení celého kurzu, kde budeš předávat své znalosti o malování, pomáhat tvořit, vysvětlovat, radit a inspirovat návštěvníky zážitku ArtMoment. Kdyby tě práce bavila a chtěl/a by ses s námi rozvíjet dál, rádi ti předáme více odpovědnosti, kterou mají naše vedoucí lektoři a lektorky, jejichž pozice má přesah do manažerských činností.

• Očekáváme, že ovládáš malbu minimálně akrylem, případně ale i jinými styly, nemáš problém s mícháním barev a především, že zvládneš tyto dovednosti předat dále. Výhodou jsou zkušenosti s lektorováním, avšak to není podmínkou. Hlavní pro nás je, že máš dobré komunikační dovednosti, jsi aktivní a milý/á, zvládneš se přátelsky bavit s lidmi, které vidíš poprvé v životě, i s těmi, co jsou značně starší než ty. U nás to nepůjde bez slušného a férového jednání, a dovednosti organizovat svůj čas i pracovní povinnosti.

• Nabízíme pravidelnou brigádu s flexibilní pracovní dobou, kde si směny můžeš určovat sám/a. Zážitky probíhají 2-4krát do měsíce ve večerních hodinách, můžeš to proto jednoduše kombinovat se studiem nebo hlavní prací.

???? Na pozici lektora/ky u nás budeš dostávat 1 000 Kč za tříhodinový kurz, nebo 1 250 Kč v případě, že se jedná o čtyřhodinový teambuilding. Vedoucí lektoři a lektorky mají honorář 1 250 a 1 500 Kč. Kromě toho, na každém večeru dostaneš jeden nápoj (nealko, prosím????????) z nabídky restaurace a naše fotografka ti udělá tolik nových fotek v prostředí restaurace, kolik budeš chtít. Nakonec, jako člen týmu ArtMoment od nás dostaneš možnost pozvat na večer kamarády zdarma nebo se slevou a dostaneš další výhody od našich partnerů.

???? Splňuješ předpoklady a chceš být součástí našeho týmu ArtMoment? Napiš nám prosím na mail, přilož odkaz na své CV (a pokud máš, i portfolio) a napiš něco o sobě. Budeme se těšit na spolupráci!


Mzda:1 000 - 1 250 Kč/Den
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4205041     Vloženo: 03.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí