Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Trutnov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník/brigádnice - regionální monitorování realitního trhu

více o nabídce >>

Do naší nové informační a investiční divize hledáme spolehlivé a aktivní kolegy z okresu Trutnov s možností brigády i s potenciálem pro další rozvoj a růst. Vaší hlavní činností bude monitoring realitního trhu v rámci svého regionu a spolupráce s místní samosprávou (nejedná se o prodej a nákup).

Jedná se o jednoduchou a velmi příjemnou pracovní činnost, která je vhodná pro jakýkoliv věk od 18 let až po aktivní důchodce. Obrovskou výhodou je možnost nastavit si pracovní dobu a pracovní tempo.

Očekáváme zájem kandidátů s pozitivní myslí, dobrými organizačními a komunikačními schopnostmi a základní znalostí práce na PC (vyplňování jednoduchých tabulek, vyhledávání informací na internetu, emailová komunikace apod.). Nezbytná je znalost a orientace v regionu, ve kterém žijete. V případě zájmu nám prosím zašlete stručný profesní životopis.

V průběhu 20 let jsme vyrostli do jednoho z lídrů trhu v oblasti konzultací investic do realit a investičních fondů. Samozřejmostí je zapracování a plná podpora našeho týmu tak, abyste co nejlépe uspěla/uspěl. Výhodou je zajímavě nastavený pravidelný měsíční příjem dle Vašich časových možností. Mimo měsíční příjem Vám nabídneme vysoce motivační a jednoduše splnitelný bonusový systém.


Mzda:1 000 - 30 000 Kč/Úkol
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Trutnov
ID inzerátu: 4168698     Vloženo: 13.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí