Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor call centra - práce z domova

více o nabídce >>

Jste nadšení obchodníci tělem, i duší, s alespoň krátkou zkušeností s aktivním prodejem ? Chcete pracovat v klidu domova a věnovat se obchodu, který má smysl ? Nečekají vás prodeje hrnců ani vysavačů, ale nabídky služeb v oblasti zdravotnictví (výrobky, služby, benefity), tedy sektor, který se neustále vyvíjí. Je váš mluvený projev v českém jazyce naprosto perfektní ? O svátcích a víkendech nepracujeme ! Po zaučení v naší společnosti se sídlem v Praze budete mít obchod ve svých rukou. Plánování času je zcela na Vás, avšak mějte na paměti, že zdatný obchodník musí mít perfektní time management, protože i schůzka po telefonu má svá pravidl a řád a také, že vzhledem sektoru, ve kterém se pohybujeme, je nejlepší doba pro komunikaci ve všední dny od 8:00 - 17:00hod.

Do výběrového řízení budou zařazeni uchazeči, kteří splňují tyto požadavky: min. SŠ vzdělání s maturitou (zdravotnický směr velkou výhodou), znalost českého jazky (rodilý mluvčí nebo expert C2), znalost práce s PC (Word, MS Excel), perfektní komunikační schopnosti, 100% samostatnost, loajalita, ochota učit se novým věcem. Vaše kompletmé CV s přehledem praxe a profilovou fotografií prosím zasílejte na kontaktní email.

Možnost profesního růstu, fixní mzda + prémie (ty závisí pouze na Vaší profesionalitě a úspěších, průměrně po 3 měsících práce u nás dosahujete výsledků od 45tis a výše), firemní mobilní telefon, pravidelná školení, v případě dlouhodobéí spolupráce benefity z oblasti cestovního ruchu a zdravotnictví.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3870614     Vloženo: 04.05.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí