Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

BARISTA / LÍVANCOVÝ UMĚLEC

více o nabídce >>

Pro ty, které baví připravovat dobrou kávu a rozdávat radost lidem, máme skvělou příležitost stát na začátku něčeho skvělého.

Hledáme posilu především na směny ve VŠEDNÍ DNY - ráno i odpolende - do našeho skvělého týmu Meffin&apos;s Poffs. V září jsme otevřeli nový celoroční stánek s domácí praženou kávou a holandskými lívanečky poffertjes.

Rádi bychom našli nadšené baristy, které odborně zaškolíme a kteří s námi povedou náš první stánek v pražských LETŇANECH.



Svoje CV a pár vět, čím tě tato nabídka zaujala pošli na náš mail - viz. níže.

Těšíme se na Tebe! Anička

➤ Koho hledáme?
Ať už jsi student, nebo si užíváš zaslouženého důchodu, či hledáš přivýdělek na mateřské dovolené, rádi tě mezi námi přivítáme, hlavní je chuť do práce a pozitivní přístup k zákazníkům. Momentálně hledáme primárně někoho na ODPOLEDNÍ směny (13/14-18.30 dle domluvy).

➤Jaký je ideální barista?
Předchozí praxe není potřeba, rádi tě zaučíme všemu, co by měl správný barista umět a budeme tě v tom dále rozvíjet. Hledáme ale kolegu, který svou práci bere zodpovědně a ostatní nenechá ve štychu. Tvoje role bude ale mnohem důležitější. Náš vysněný barista bude mít totiž možnost podílet se na tvorbě nabízeného menu a vymýšlet s námi nové produkty.

➤Co nabízíme?
K dispozici budeš mít kvalitně vybavený a pohodlný stánek (v zimě je topení samozřejmost, nemusíš se bát, že umrzneš :-)), ve kterém bude výroba a prodej kávy s lívanci probíhat. Práci ideálně na DPP nebo IČ (HPP je k diskuzi). Fixní plat minimálně 105/hod + bonusový systém založený na denních tržbách (čím budeš šikovnější, tím dosáhneš většího poměru rozdělení tržeb - až 70:30) a dýška jsou samozřejmě taky tvoje ;-)


Mzda:105 - 150 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3499300     Vloženo: 06.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí