Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 27 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

obchodní specialista do TOPÍTE.cz - 45 až 85 000 kč/měsíc

více o nabídce >>

Společnost Topíte.cz je novým startupovým projektem jehož cílem je revoluční zlepšení úrovně poskytovaných služeb v oblasti topenářství v celé České republice. Spojením moderních digitálních nástrojů a kvalitní řemeslné práce chceme nabídnout našim klientům nejrychlejší a nejsnadnější přístup k novému zdroji vytápění do rodinných domů a bytů (tepelná čerpadla, plynové kondenzační kotle, elektrokotle, rekuperační jednotky či klimatizace). V zádech máme zkušené investory v podobě Tomáše Čupra a skupiny Enern. Jsme mladá firma s velkými cíli a proto neváhejte se k nám přidat a být součástí našeho společného úspěchu. Vaše www.topite.cz

Koho hledáme?

Hledáme osobnost s velkým tahem na branku, obchodním a technickým talentem. NEJEDNÁ SE O AKTIVNÍ PRODEJ. Klienta kontaktujete na základě jeho vlastního zájmu. Doplníte si informace, které potřebujete k sestavení nabídky a s klientem se osobně potkáte.

Co vám nabízíme?

Dostanete šanci se podílet na něčem novém. Zároveň získáte jistotu stabilního partnera, příjemný kolektiv, který si na nic nehraje, za motivační mzdu. Bude to samostatná práce a pokud vás napadne, co můžeme vylepšit, jsme otevřeni novým podnětům.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 3784730     Vloženo: 04.12.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí