Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 21 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Řidič s vlastním vozem - přeprava korporátní klientely - výplata každý den

více o nabídce >>

Přijmeme několik řidičů s vlastním vozem do zavedené české společnosti s desetiletou historií pro přepravu naší klientely. Jedná se o korporátní klientelu, zaměstnance barů, klubů, podniků, zaměstnanců letiště Praha, hotelové transfery z a na letiště apod. Dále pak doktory, pacienty z domů seniorů a další. Přeprava z velké části probíhá po Praze a okolí. Směny jsou plánované vždy na týden dopředu a uzpůsobeny dle Vašich časových možností. Nejvytíženější denní časy, které potřebujeme doplnit jsou zejména 6-20h. Jezdíme 24 hodin denně. Směny dle dohody denní, noční, dopolední a odpolední bez časového omezení. Preferujeme dlouhodobou spolupráci. Pro více informací nás kontaktujte. Nejsme Uber, Taxify ani flotila, máme vlastní stálou klientelu.

V případě zájmu prosím pouze volejte, nepište maily. Nástup nutný co nejdříve.

Vlastní osobní vůz od r.v. 2005 vhodný pro přepravu osob. Znalost Prahy. Slušné jednání a vystupování a 100% spolehlivost. Zařízení s OS Android s verzí 5.0+

Nenáročnou práci v příjemném kolektivu, Pravidelný a stálý zdroj příjmu. Finance ihned hotově každý den. Pracovní doba dle Vašich časových možností.


Mzda:1 500 - 2 500 Kč/Den
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ, OZP

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 3602935     Vloženo: 23.06.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí