Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 23 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Řidič v Praze - vstupní bonus 10 000 Kč

více o nabídce >>

Pro nové řidiče máme nyní speciální akci! Dokončete nyní registraci, odjeďte týdně alespoň 25 jízd a během 4 týdnů získejte postupně 4 x 2 500 Kč pokud dokončíte registraci s místopisem anebo 4 x 1000 Kč za registraci bez místopisu.

Bolt je na trhu zavedená společnost. Provozujeme mobilní aplikaci sloužící k propojení cestujících a partnerských řidičů. Jako partnerský řidič/ka budete vozit po Praze ostatní uživatele aplikace Bolt, kteří si vás objednají. Cestující za jízdu platí buď hotově nebo skrze aplikaci. Peníze zaplacené skrze aplikaci vám zašleme každý týden na bankovní účet.

Je jen na vás, jak často a kolik hodin budete chtít jezdit. Jste sami sobě šéfem. Pokud budete chtít jezdit a přijímat objednávky, jednoduše se v aplikaci připojíte a poté se zase kdykoliv odpojíte. V Boltu vás nikdo kontrolovat nebude.

Kontaktujte nás a my vám zašleme více informací spolu s krátkým školícím materiálem. Vše probíhá z pohodlí domova elektronicky a po dokončení registrace již budete moct kdykoliv vyrazit.

Bolt. Jezděte chytře


Mzda:300 - 400 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3473747     Vloženo: 14.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí