Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 26 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Malíř / Malířka pro Hry na chodník

více o nabídce >>

Pro úspěšný projekt Her na chodník (koukni na web nebo Facebook) hledáme malíře, malířky i celé týmy. Náplní práce je příprava barev, rozkreslování (předkreslení) malovaných hřišť křídou na beton (s využitím šablon a návodů pro maximální usnadnění), aplikace barvy štětcem, předání hotové práce zahrnující občasnou komunikaci s klienty a úklid svých pracovních pomůcek.

Součástí brigády je cestování po Česku - hry kreslíme napříč republikou, takže jednou kreslíme 3 dny v Praze, jindy 4 dny v malé vesničce na Jižní Moravě. Cestu, ubytování i příspěvek na jídlo hradíme my. Těšíme se na ty, kteří nechtějí trávit léto za kasou rychlého občerstvení.

Požadujeme především spolehlivé, pečlivé a flexibilní lidi. Práce probíhá pouze za slunečného a teplého počasí - takže si na brigádě nejen procestujete krásy Česka, ale také se opálíte a protáhnete svaly, nicméně výjezdy jsou plánovány s ohledem na aktuální předpověď počasí.
Vlastní auto je nadstandardní výhodou pro nás i pro vás, ale není podmínkou.

Nabízíme dlouhodobou spolupráci a opravdu pohodovu brigádu. Proplacené ubytování a cestovné, příspěvek na jídlo formou denního kapesného.


Mzda:150 - 250 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4186420     Vloženo: 17.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí