Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodej mobilních telefonů a příslušenství v kamenné prodejně

více o nabídce >>

Máš obchodního ducha, pozitivní přístup a rád komunikuješ? Přidej se k nám do mladého týmu. Naplánuj si směny podle svých možností, a pojď si vydělat pohodovou prací.

Náplň práce: Prodej mobilních telefonů a příslušenství (obaly, kabely, nabíječky, baterie, power banky atd.), lepení tvrzených skel a fólií, komunikace se zákazníky, příjem a výdej reklamací/servisů, objednávání zboží u dodavatelů, výdej objednaného zboží zákazníkům, práce s pokladním systémem, naskladňování zboží, drobná výpomoc zákazníkům s nastavením telefonů, zálohování dat atd. Pozice je vhodná i pro absolventy.

Co bys měl umět? Pracovat s počítačem a rychle psát. Mít základní přehled v mobilních telefonech. Mít úsměv na tváři a pozitivní přístup.

Co nabízíme? Dlouhodobou spolupráci s možností kariérního růstu - když budeš chtít, můžeme časem nabídnout HPP a posunout tě třeba na manažera prodejny :) Pružnou pracovní dobu - směny, které ti prostě budou vyhovovat. V tuto chvíli hledáme obsazení pro dny PONDĚLÍ, PÁTEK a SOBOTA. Motivující mzdové ohodnocení 130,-/h + provize z prodeje Atraktivní pracovní prostředí a mladý kolektiv. Šéfa se smyslem pro pořádek, ale i pro humor. Pravidelné firemní večírky a meetingy.


Mzda:130 - 140 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4102363     Vloženo: 11.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí