Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Most >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

VEDOUCÍ NA ŠKOLY V PŘÍRODĚ A DĚTSKÉ TÁBORY

více o nabídce >>

Chcete být obklopeni dětmi a prima partou vedoucích? Strávit jarní a letní čas smysluplně a odpočinout si od civilizace?

Pokud jste si alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli &quot;ano&quot;, hledáme právě Vás. Jako každý rok začínáme rozšiřovat řady našich vedoucích a praktikantů na letní tábory a školy v přírodě během května a června. Krom poměrně pestré nabídky akcí s dětmi (kvůli kterým se k nám zřejmě hlásíte :o)) se však můžete těšit také na spoustu akcí mimosezónních. Několikrát do roka je možnost s námi vyrazit na neformální akce bez dětí typu sjíždění řeky, lyžování v Alpách či návštěva aquaparků a vinných sklípků :o). Krom společných výletů, které utužují náš kolektiv, také rádi společně pomáháme potřebným - ať už na Vánoce, kdy se pravidelně zapojujeme do Ježíškových vnoučat, tak i jen tak během roku. Nudit se s námi rozhodně nebudete :o).

Není potřeba žádná praxe (i když je samozřejmě vítána :o)), hlavní je být zodpovědný/á, mít chuť učit se novým věcem a užívat si obklopení smečkou dětí :o). Vyrazit s námi můžete do RS Máj v Plasích u Plzně nebo do RS Lubenec na spojnici Praha-Karlovy Vary. V případě oboustranné spokojenosti je možné pokračovat na pozici programového vedoucího či se k nám připojit na letní tábory, které probíhají na stejných místech.

Na škole v přírodě přebíráme děti od učitelů na herní program až odpoledne, a tak je svým rozvržením dne ideální i pro ty, kteří se chtějí během dopoledne věnovat svému učení či se jen tak poflakovat a odpočívat :o). Přesné termíny bychom ještě upřesnili, ale většinou se jedná o týdenní turnusy (pátek - pátek nebo čtvrtek-čtvrtek), občas i zkrácené jen od pondělí do pátku.

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis s fotografií. Budeme se těšit na spolupráci!


Mzda:4 000 - 6 500 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Most
ID inzerátu: 4252690     Vloženo: 27.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí