Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Doučování ANGLICKÉHO nebo NĚMECKÉHO jazyka

více o nabídce >>

Baví tě předávat vědomosti? Chceš se rozvíjet v předmětu, který tě baví? Hledáš flexibilní brigádu, kde si sám můžeš volit čas?
Přidej se do týmu lektoru Doučování Doma!
Hledáme lektory anglického nebo německého jazyka na individuální výuku pro naše klienty, kterými jsou děti ze ZŠ, studenti SŠ i dospělí. Budeš jim pomáhat se školní látkou, přípravou na testy, maturity, jazykové certifikáty, běžnou výukou apod. Jedná se vždy o 1 studenta na 1 lektora ve dnech a časech, které si sami určíš. Výhodou zkušenost ze zahraničí (pro pozici lektor jazyků) nebo se SCIO/CERMAT testy, ideálně v příležitostné kombinaci s ČJ, ale není podmínkou.

Prosíme o zaslání Tvého životopisu.

Znalost daného předmětu a schopnost ho vysvětlit, dále spolehlivost, zodpovědnost a jistou časovou flexibilitu. Vhodné pro zdatné studenty posledních ročníků SŠ a studenty všech oborů a ročníků VŠ.

Přátelský kolektiv lektorů, podporu Team manažera a zejména velmi flexibilní brigádu, kde si sám zvolíš dny a časy výuky, úroveň klientů i jejich počet tak, aby to vyhovovalo například školnímu rozvrhu a dalším volnočasovým aktivitám. Finanční ohodnocení dle znalostí a zkušeností + řada benefitů (finanční bonusy /vouchery za odučené lekce, výukové materiály, možnost výuky v pohodlných učebnách v centru města, apod).


Mzda:120 - 200 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4210033     Vloženo: 16.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí