Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Animátor volného času - Lipno

více o nabídce >>

V AnimationPoint hledáme poslední animační posily na léto 2022 do našich českých partnerských hotelů na Lipně. Nabízíme Ti pohodovou letní práci hotelového animátora resp. animátorky.

Pokud se ti nelíbí Lipno, je možné pracovat také ve Špindlerově Mlýně, Peci pod Sněžkou, Jeseníkách nebo na Máchově jezeře.

Chceš se přihlásit?

Pecka! Pokud se v animátorství fakt vidíš, nejlepší možností je vyplnit rychlý registrační formulář na webu AnimationPoint.

Ještě než se přihlásíš ti doporučujeme se proklikat přes náš web a to především na stránku “O práci animátora”. Nebo klidně dej do Googlu “Co dělá animátor volného času”. Máme také (snad) hezký Facebook, Instagram nebo YouTube… A jo, nahráváme také animační podcasty, které najdeš například na Spotify. Tam všude najdeš mraky informací o animátorství a AnimationPoint

Jak probíhá výběr animátorů?

Všechny kandidáty budeme telefonicky kontaktovat. Ulož si proto číslo zobrazit tel. číslo nebo zobrazit tel. číslo. Zavolá Ti Markét, Evča nebo Viktor a budou Ti tykat. Jsme přece animátoři :)

Pokud bude první telefonát OK, dostaneš pozvánku na osobní pohovor k nám do kanceláře v Praze. Někdy je možný také online pohovor.

V případě úspěchu Ti už nic nestojí v cestě za nezapomenutelným animačním létem 2022!

Před vycestováním Tě také zaškolíme, neměj strach.

CIZÍ JAZYK. Mluvíš anglicky. Nemusí to být mega super ale hlavně se musíš chtít zlepšovat. Velkou výhodou je také znalost němčiny. Jo, také do Česka jezdí hodně Němců a Rakušanů.

MÁŠ MINIMÁLNĚ 18. Jo, plnoletost je základním předpokladem. Ale pozor, pokud máš 17 a myslíš si, že práci animátora zvládneš, dej nám vědět. Pokud Tvůj profil fakt stojí za to, něco vymyslíme. A co horní věková hranice? Ta není dána, ale nejstarší animátor, který pro nás pracoval, měl 35.

MÁŠ V LÉTĚ TROCHU VÍCE ČASU. Požadujeme od animátorů minimálně 2 měsíce. Ideálním animačním termínem je 1.7. - 31.8. Klidně je ale možnost pracovat také delší dobu. Ve zkratce platí, čím delší je Tvoje časová dostupnost, tím máš více možností.

VZTAH ALESPOŇ K NĚČEMU ANIMAČNÍMU. Děti, sport, fitness, tanec, hudba. To všechno mohou být oblasti práce animátora. Bylo by fajn, aby animátor měl vztah alespoň k něčemu. Vzhledem k tomu, že se jedná o práci v rodinných hotelech, většina práce probíhá s dětmi. Pokud je nesnášíš…. nehlas se :)

CÍTÍŠ SE ANIMÁTOREM! Energičnost, komunikativnost, organizační schopnosti.. a tak bychom mohli pokračovat. Jednoduše hledáme animátory! :)

NETRADIČNÍ LÉTO 2022! Animátorství je bezva práce! Čeká Tě hodně zážitků, noví přátelé ale především obrovské množství zkušeností.

PRÁCE V HEZKÝCH HOTELECH. V rámci Česka spolupracujeme se 4* hotelovými komplexy. Uvidíš, má to svoje kouzlo.

PENÍZE. Animátor v Česku dostane 16 000 Kč - 25 000 Kč. Zdá se ti to málo? Počkej...

UBYTOVÁNÍ a STRAVOVÁNÍ. Nemusíš se o nic starat. Ubytování je zabezpečeno, počítej ale se spolubydlícím. A co strava? Většina hotelů dává animátorům možnost stravovat se přímo v hotelové restauraci. A to chceš! Pokud se stane, že strava není zabezpečena, je plat samozřejmě mnohem vyšší.

CESTOVNÉ. Také hradíme! AnimationPoint tě do hotelu dopraví nebo ti jízdenku proplatí, a to do 1000 Kč za zpáteční jízdenku.

POJIŠTĚNÍ. Většina animátorů pracuje na IČO, hradíš si tedy zdravotní a sociální pojištění, samozřejmě, za předpokladu, že již nemáš statut studenta. Je možné se domluvit také na spolupráci na DPP. AnimationPoint má pojištění za způsobenou újmu ze strany svých zaměstnanců, můžeš tedy pracovat úplně v klídku.

1 - 2 DNY VOLNA. To nezní špatně, že ne? Pracuješ 5 - 6 dní, přibližně 7 - 9 hodin; zbytek je volno. V rámci dna volna máš samozřejmě stravu a ubytování pořád zabezpečené.

ANIMATIONPOINT RODINA. Spolupráce s námi není jen tak. Staneš se našim animátorem a otevřou se Ti dveře do světa animace! Animační párty, příležitosti také v zahraničních hotelech, eventy s animátory jako dětské oslavy, Mikuláš nebo firemní akce; školy v přírodě - možností je mnoho! Nejlepší animátoři se také aktivně podílejí na výběru a zaškolení nováčků.


Nástup:01.07.2022 - 31.08.2022
Mzda:15 000 - 20 000 Kč/měs.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 4189844     Vloženo: 24.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí