Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Písek >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Posila do restaurace a provozu ubytování chaty Onen Svět

více o nabídce >>

Rodinný penzion, apartmány a rozhledna.

Hledáme posilu do našeho týmu - brigádníka či brigádnici na výpomoc během víkendů (během celého roku dle vzájemné domluvy) a do budoucna i letních prázdnin. Jsme malý rodinný penzion, který poskytuje ubytování se stravováním a v průběhu letní sezóny i restaurační provoz. Provozujeme rozhlednu hned naproti chatě a během letních prázdnin se u nás koná nejedna svatba. Chatu Onen Svět najdeš u Kovářova, asi 30 km od Příbrami.

Hledáme šikovné, komunikativní a přátelské brigádníky, kteří se nebojí přiučit něco nového. Jsme malý kolektiv a díky tomu se dostaneš k mnoha různým činnostem - určitě se u nás neunudíš. Výpomoc při obsluze restaurace, příprava surovin do kuchyně, úklid pokojů a provozních prostorů a komunikace se zákazníky.

Termíny brigády si vzájemně domluvíme. Vzhledem k malému kolektivu nepracujeme na směny, jelikož chata vyžaduje trochu jiné časové možnosti - během letních prázdnin, ale i v průběhu roku je proto vhodnější domluvit spojitý termín brigády (například celý víkend nebo týden). Během brigády ti zajistíme úplně vše potřebné (strava, ubytování i možnost nákupu/vyprání a podobně). Po brigádě pak můžeš odcházet s čistou hlavou, férovou odměnou a užít si ničím nenarušené volno.

Brigáda je vhodná i pro nováčky, ovšem předchozí zkušenosti číšník/kuchař/recepční/úklid pochopitelně velkou výhodou.

Pro další informace se nám ozvi, těšíme se!

· Šikovné, akční, komunikativní a přátelské brigádníky
· Nesmíš se bát učit se novým věcem

· Ubytování, celodenní strava i nealko nápoje zajištěny ZDARMA - hlady ani žízní trpět nebudeš, jsme přeci jen restaurace ;)
· Časová flexibilita, možnost delších spojitých termínů brigády (zajistíme ti vše potřebné)
· Férový plat dle domluvy (velice záleží na pracovním vytížení = např. během svateb vyšší odměna... a samozřejmě podle tvojí šikovnosti)


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2

Lokalita:Milevsko
ID inzerátu: 4332858     Vloženo: 02.02.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí