Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Úvaly >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Rozdávej radost na každém kroku jako osobní asistent/ka!

více o nabídce >>

Společnost Hewer je občanské sdružení, které se specializuje na pomoc seniorům, nebo osobám s tělesným postižením. Zaměřují se na péči klientů výhradně v jejich osobním prostředí.

Hewer má pobočky po celé republice! Pokud jste dobrá duše a chcete rozdávat radost dál, vyberte si, který region je pro vás nejlepší a pošlete svůj životopis!



Co vás bude v pracovním dni čekat?

Vaším úkolem bude pomáhat klientům s běžným denním životem. S osobní hygienou, s péčí o sebe, ale také budete mít na starost vaření a podávání jídla, doprovázení k lékaři, na úřad, nebo třeba do divadla. Chceme aby naši klienti byli 100% spokojení a proto pro ně právě vy budete i nejlepšími přáteli.

Co od vás budeme čekat?

Měli byste mít zkušenost, popřípadě osobní zkušenost s péčí o seniory. Neměla by vám chybět také fyzická zdatnost, psychická odolnost, trpělivost a vysoká míra empatie. Požadujeme také trestní bezúhonnost.

A co můžete čekat vy od nás?

Můžete se těšit na nadstandardní ohodnocení v rámci oboru až 30.000 Kč a to samozřejmě není vše! Čeká vás také silné zázemí neziskové organizace, spokojenost a úsměv klienta a jeho rodiny, interní vzdělávání v oboru sociální péče a další zajímavosti!



Tak dál neváhejte a pojďte společně s námi tvoři úsměvy na tvářích dalším lidem a pošlete svůj životopis a emailovou adresu

Budu se těšit na spolupráci.


Mzda:150 - 178 Kč/hod.
Počet míst:10

Lokalita:Úvaly
ID inzerátu: 3355443     Vloženo: 25.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí