Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Chrudim >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Letní brigáda - Nástup možný ihned!

více o nabídce >>

Hledáme nového kolegu, pro posílení našeho týmu. Zabýváme se prací s přírodním kamenem jak v exteriéru, tak v interiéru. Přijdete do kontaktu s dlaždičskými pracemi, se zpracováním kamene i další stavební činností.

Zavolejte nebo napište na náš Facebook. Domluvíme se na podmínkách ušitých na míru, abychom byli my i Vy spokojení. Těšíme se!

Požadujeme zručnost, chuť pracovat a ochotu učit se s materiály, které v běžné stavařině nepotkáte. Výhodou bude předchozí zkušenost se stavebními pracemi, řidičský průkaz skupiny B.

- Možnost pracovat s odborníky, kteří Vás budou provádět po celou dobu Vaší brigády a možná připravovat pro nové řemeslo. Řemeslo, které je v rámci stavebních oborů platově nadstandartní. Nehledáme totiž pouze brigádníky na jednu sezonu, ale chceme rozvíjet naši společnost právě třeba Vámi!
- Opravdovou flexibilitu – chcete makat několik sobot po sobě a pak si dát dovolenou? Není problém. Přejete si pracovat čtyři dny v týdnu do večera a prodlužit si o den víkend? To je jen na Vás.
- Ubytování (především penziony) a služební vůz (se zkušeným kolegou) je samozřejmostí, stejně jako veškeré vybavení, které budete potřebovat pro výkon Vaší práce.
- Většina zakázek je v Pardubickém kraji.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Skuteč
ID inzerátu: 3887699     Vloženo: 09.06.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí