Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 22 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

HLEDÁME KUCHAŘE - PREFERUJEME ČESKOU KUCHYNI

více o nabídce >>

Umíte se pohybovat v hromadném stravování a chutně uvařit tradiční českou kuchyni? Ocenili byste práci i s ubytováním a stravou? Láká Vás možnost dlouhodobé spolupráce s firmou s letitou tradicí? Rádi byste zažili, jaké to je dívat se dnes a denně do očí spousty spokojených dětských strávníků? Pak jste určitě náš člověk! :o)

Do našich rekreačních středisek rozmístěných po celé ČR s moderně a funkčně zařízeným kuchyňským zázemím hledáme spolehlivou hlavní kuchařku či kuchaře. Zaměřujeme se převážně na pobyty pro děti (školy v přírodě, letní tábory, soustředění,...), proto je vaření pro naše malé vděčné strávníky zároveň radost. Standardně připravujeme snídani, k obědu polévku a hlavní jídlo jednoho druhu a k večeři servírujeme jedno teplé jídlo.

Rádi bychom mezi sebe přibrali poctivého, zodpovědného, chutně vařícího, trestně bezúhonného a v ideálním případě pozitivně naladěného člověka se smyslem pro humor (není podmínkou :o)). Pro rok 2022 začínáme hledat lidi již nyní, abychom dali šanci třeba i těm, kteří budou po zimě na horách hledat jarně-letně-podzimní umístění. Nicméně uvítáme samozřejmě i zájemce se zkušenostmi z nám podobných provozů (školní jídelny, rekreačních střediska,..). Tak jako tak je u nás důležité především umět své řemeslo a mít chuť se předvést. Přeplněný životopis bohužel mnohdy není garancí umu :o(... Výše finanční odměny se odvíjí od konkrétního střediska, míry zapojení, počtu pomocníků v kuchařském týmu, rozsahu a výkonu práce. Zda u nás budete chtít strávit jeden turnus, dva měsíce, celou hlavní sezónu nebo řadu let je jen na Vás.

Prosíme, aby se ozývali především vážní zájemci, kteří mají opravdovou chuť vařit, preferuji dlouhodobější a kvalitní spolupráci, ocení oboustrannou férovost a zároveň vědí, kam by opravdu chtěli nastoupit.

V případě zájmu nás, prosím, kontaktujte telefonicky či emailem, v ideálním případě zašlete i svůj životopis s fotografií. V případě nezastižení stačí zaslat sms, budeme volat zpět. Děkujeme a budeme se těšit na spolupráci!


Mzda:22 000 - 36 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ, OZP

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4112599     Vloženo: 22.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí