Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Food designér na street foodu

více o nabídce >>

Hledáme šikovného kluka do teamu na street food v Avocado Bistru.

Jezdíme po celé ČR na food festivaly, gastronomické eventy a blíží se nám léto plné hudebních několikadenních festivalů. Brigáda je víceméně každý víkend.

Práce je kreativní, jedná se o zdobení jídla: chlebů, poké bowls, příprava burgerů., drinků apod. Děláme něco příliš krásného k jídlu a tvoříme food art, takže je potřeba mít trochu umělecké cítění a smysl pro detail.Chceme někoho, kdo rád převezme zodpovědnost za jídlo, které vydává a bude chtít vydat každé jídlo v perfektním stavu. Děláme všechno kvalitní tak očekáváme i takový přístup k jídlu.

Jsme team mladých lidí a hledáme někoho, kdo půjde mezi nás(cca 17-30 let ). Od tebe jako od kluka očekáváme více práce na grilu, protože zbytek teamu tvoří spíše holky. Nicméně fungujeme tak, aby práce každého bavila, takže se točíme na pozicích, aby každý byl spokojený.

Podívej se na náš instagram nebo fb @avocado_bistro :-)

V prvé řadě očekáváme nějaký zajímavý email o tobě, tvých zájmech, zkušenostech a celkového pohledu na gastronomii a práci i život. Na emailu typu mám zájem o brigádu, nebo více info a podobné bezduché odpovědi vůbec nereagujeme.. Chceme se z emailu o tobě něco dozvědět, protože nám není jedno s kým budeme trávit čas a pracovat. Takže prosím se trochu rozepsat.

Chceme někoho, kdo má rád gastronomii, nejde si práci pouze odpracovat, ale také užít. Někoho, kdo dokáže normálně komunikovat se zákazníky. Někoho kdo má nové nápady a nemusí se mu všechno vysvětlovat do detailu, někoho kdo sám dokáže pochopit co a kdy je potřeba udělat.


Všechno naučíme a vysvětlíme, ale potřebujeme od tebe pozitivní přístup a čistý selský rozum.

Uvítáme základní angličtinu, komunikační schopnosti, smysl pro humor, zkušenosti z oboru, zájem o jídlo, zájem o zdravý životní styl, řidičák i auto není však podmínkou.

130-180/hod podle šikovnosti - vyplácíme cca do týdne

směny téměř každý víkend, teď se blíží hudební festivaly ( jezdíme na ty luxusnější ) tam se pracuje již od čtvrtka - neděle cca
možnost dlouhodobé spolupráce, pomoc i na cateringách, které máme, farm. trzích apod.

Práce v příjemném prostředí a mladém kolektivu.

Těšíme se na tvůj email :-)


Mzda:130 - 180 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3346334     Vloženo: 18.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí