Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Food Designér - Hledáme kluky i holky do Avocado Bistra

více o nabídce >>

Sháníme kreativního člověka, který rád komunikuje s lidmi. Jezdíme po food festivalech s naším street food Avocado bistrem stánkem po celé ČR.

Co budeš dělat ?

Děláme obložené chleby s avokádem, Poké bowls, i burgery s guacamole. Je možnost prostřídat si všechny pozice, potřebujeme aby všichni uměli všechno a bylo to pro Vás záživné. Hledáme i člověka co bude objednávat - oceníme zkušenosti s aktivním prodejem a lákáním zákazníků - není však podmínkou. Budeš krájet avokádo a připravovat pokrmy do skvělého designu, grilař bude grilovat burgery, a vydávat zákazníkům.


V létě máme hudební festivaly, gastronomické události apod. Hledáme mladé lidi do teamu klidně studenty. Jedná se převážně o víkendy někdy pátky a o prázdninách jsou hudební festivaly třeba od čtvrtka. Přes týden je možné pracovat také na farmářských trhách jezdit s námi na cateringy apod. Hledáme někoho na dlouhodobou spolupráci.

Potřebujeme, aby jsi se nebál mluvit s lidmi. Občas budeš vysvětlovat a povídat o avokádu zákazníkům, tak chceme aby jsi byl milý a příjemný. Oceníme, pokud budeš s lidmi konverzovat v průběhu co se jim bude připravovat, nebo ty budeš připravovat jídlo.

Zkušenosti z gastronomie, láska k jídlu, hotelová škola, základní angličtina, dobré komunikační schopnosti, zkušenosti s prodejem jsou vítány, ale nejsou podmínkou.

Potravinářský průkaz je potřeba.

Zájem o sport, jídlo, cestování, aktivní život a celkově pozitivní přístup k životu jsou také podmínkou, budeme s Vámi trávit spousty času a chceme mít mezi sebou lidi, kteří jsou dobře naladění.

Nepotřebujeme papír s vysvědčením. Jde nám o to jaká, nebo jaký jsi a jak se stavíš k práci a jestli používáš selský rozum. Vše tě naučíme není se čeho bát. Chceme aby tě práce v našem skvělém prostředí bavila. Takže bychom byli rádi kdyby jsi se za námi stavil podívat a zjistil, jestli to je pro tebe, nebo není.

Napiš nám nějaký hezký email o sobě co tě baví, jaké máš zkušenosti odkud jsi , kolik ti je let, jak často můžeš pracovat a něco zajímavého proč bychom měli přijmout zrovna tebe :-)

Směny převážně každý víkend možnost práce i v týdnu. Dlouhodobá spolupráce. Skvělé finanční podmínky platíme 100-150,-kč na hodinu. Nebojíme se dobře zaplatit, pokud budete šikovní jsou i nějaké bonusy apod. Musíte se předvést a chtít pracovat, když uvidíme že Vám to jde zaplatíme Vás dobře. :-)

Práce ve stálém a mladém teamu.
Vyplácíme jednou týdně, nebo za 14 dní max.


Mzda:120 - 200 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, OZP

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3271729     Vloženo: 18.04.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí