Informace o pracovním místě
- organizace a řízení výrobního procesu
- personální zajištění směn, kontrola obsazení výrobních linek
- hodnocení a školení pracovníků
- zajišťování surovin pro plynulou výrobu
- kontrola a dodržování BOZP a PO, ŽP v rámci EHS, normy BRC a HACCP
- kontrola HACCP během výroby, kontrola dodržování hygieny a sanitace
- kontrola jakosti výrobků (množství a kvalita), zpracování výrobních deníků
- SŠ, praxe nejlépe obor technologie potravin
- praxe na obdobné pozici min. 5 let
- znalost normy BRC, HACCP a EHS
- AJ výhodou
- zkušenost s vedením kolektivu, dobrá znalost na PC, potravinářský průkaz, ŘP sk. B
- práce na 3 směny ( 05:00 – 13:00, 13:00 – 21:00, 21:00 – 05:00), PO-PÁ
- práce ve stabilní společnosti na hlavní pracovní poměr
- příspěvky na stravování
- příplatky za práci přesčas, noční, víkendy apod.
- Nástupní hrubá mzda 26.000 – 29.000,-
- dovolená 20 dní
- nástup možný IHNED
- místo výkonu práce Podivín
Mzda: | 26 000 - 29 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 2 |
Vhodné i pro: | Absolventi |
Lokalita: | Podivín |