Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obsluha pojízdné kavárny Kofi Kofi-elektrokolo-pro zdatné cyklisty

více o nabídce >>

Jezdíš rád na kole? Piješ rád dobrou kávu? Spoj tyto dvě záliby a staň se členem našeho mladého týmu! Hledáme řidiče a asistenta naší pojízdné kavárny. Flexibilní směny, ti umožní být v našem týmu po celé tvé studium.

Ranní směna (6-7:30):
Ráno odvezete našim sympatickým baristkám KofiTruck ze skladu v Roudné (Malická) na místo prodeje (Solní). Vzdálenost cca 1,3 km. Poté pomůžete s otevřením a zprovozněním stánku.

Odpolední směna (18-20:00):
To samé v opačném pořadí: přemístění KofiTrucku z místa prodeje do skladu. Na závěr pomoc se sanitací (čištěním) KofiTrucku.

Směny si můžete volit flexibilně (ranní/odpolední) - záleží, jak vám to vyhovuje.

Pokud máte více volného času a zájem, můžete být zároveň zaměstnán jako obsluha na stánku. Na stánku jsou obvykle 2 lidé: barista (připravuje kávu) + obsluha (komunikuje se zákazníkem, tiskne objednávku, přijímá hotovost). Volba směn opět flexibilní.

Spolehlivého, technicky nadaného a fyzicky zdatného člověka. Tato pozice je vhodná pro studenty VŠ a hodí se spíše pro muže. Požadujeme minimálně 3 odpracované směny týdně.

Dlouhodobou práci v sympatickém a mladém kolektivu. Neformální atmosféru a zábavu na pracovišti. Pravidelné hodnocení Vašeho pracovního výkonu.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:3

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 3230097     Vloženo: 19.03.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí