Informace o pracovním místě
Ukazujeme přirozenou krásu a poctivost pekařského řemesla a proto nám jde vidět pod ruce na všechny suroviny i proces výroby. Používáme filtrovanou vodu, živou mouku i tvrdou pšenici. V týmu tě povede a zaučí mistr pekař Kamil Sirotek, který má bohaté zkušenosti z vyhlášené Pekárny u Hranic a těstu se dlouho věnoval i v legendárním Ambiente. V týmu PIZZA – CHLEBA – DOV jsme se na tuto výzvu připravovali „celý život” a máme jasnou vizi kam směřujeme - tak udělej správné rozhodnutí a přidej se k našim PEKAŘŮM !
Za co budeš odpovědný?
- příprava těsta a ruční výroba kváskového chleba více druhů/dýňový
- příprava a výroba pečiva různých druhů - slané / sladké
Bude dobře, když budeš umět:
- postupy vedení kvasu a pečiva z něj
- vážit poměry surovin
Bude dobře, když budeš mít:
- pekařskou praxi min. 2 roky
- nadšení pro pekařské řemeslo
- smysl pro týmovou práci
- ochotu ráno vstávat a pracovat na směny
Co můžeš čekat od nás?
- atraktivní hodinou mzdu od 160 - 180 ČISTÉHO / hod. dle zkušeností
- stabilní práci v unikátním prostředí GONG
- FINANČNÍ BONUSY
- pečlivé zaučení a vedení mistrem pekařem
- uplatnění svých ambicí a talentu
- KARIÉRNÍ RŮST A VZDĚLÁVACÍ KURZY
- sleva na produkty z pekárny
- opravdovou přátelskou atmosféru tradiční pekárny
- parkovací místo před provozovnou
PIZZA * CHLEBA * DOV - Děláme řemeslu dobré jméno