Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Nový Jičín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kontrolor/ka kvality v automobilovém průmyslu

více o nabídce >>

Dlouhodobá příležitostná brigáda od 18. let: zraková kontrola, třídění a drobné opravy automobilových součástek v Novém Jičíně. Jedná se o manuální práci, která se vykonává ve stoje a zpravidla přes pracovní týden, dopoledne a odpoledne. Jedná se o brigádu, kterou většinou není možno plánovat dlouho předem, je to na zavolání. Když se odhalí problém v kvalitě výrobků, musíme zhruba do 2 hodin od zavolání začít s tříděním. Hledáme tak 4-6 flexibilních brigádníků, z nichž by někdo byl takové reakce schopen, případně druhý den. Chápeme, že ne pokaždé se takové zavolání do práce může každému hodit. Délka trvání takové směny je různá, obvykle však do 8 hodin. Vyznáváme individuální a lidský přístup k pracovníkům, snažíme se jim vyhovět a domluvit se.
Získané informace o Vaší osobě bude zpracovávat jen naše společnost: Enter-Prise Sorting, s.r.o., za účelem dosazení vhodného kandidáta na inzerovanou pracovní pozici, a to pouze po dobu trvání výběrového řízení.

- min. 18 let
- dobrý zdravotní stav (slabší brýle nejsou překážkou)
- smysl pro detail a odpovědnost
- manuální zručnost

Zájemci o brigádu pošlete svůj aktuální životopis nebo se krátce popište a uveďte, od kdy byste mohli nastoupit a jak často a jak dlouho pro nás pracovat.


Mzda:140 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Nový Jičín
ID inzerátu: 3518139     Vloženo: 21.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí