Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 67 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník do výroby oříškových másel R3ptile

více o nabídce >>

R3ptile je mladá,ambiciózní firma, která tvoří z kvalitních surovin neobvyklá a nutričně bohatá čistá, ale i ochucená oříšková másla. Stále se snaží vymýšlet nové a ještě lepší produkty. Zajímá tě aktivní životní styl, přemýšlíš nad tím, co jíš a potrpíš si na kvalitu? Pokud již máš, nebo chceš získat, zkušenosti v oblasti potravinářské výroby, ozvi se nám! Hledáme pečlivé brigádníky, kteří nám pomůžou s výrobou všech našich ořechových dobrot.

Jak si tě představujeme v našem ideálním světě?
Je ti více než 18 let. Máš na nás čas alespoň 2x týdně minimálně po 6 hodinách (popř. 1x týdně celých 8 hodin). Pracujeme pouze od pondělí do pátku, takže si čas na brigádu musíš najít ve všedních dnech. Máš představu, co obnáší precizní práce ve výrobě potravin. Dbáš na pečlivé dodržování zadaných požadavků a efektivitu výrobních procesů.

Co by tě kromě platu mohlo zajímat?
Na celý sortiment R3ptile dostaneš každý měsíc slevu v podobě kreditů. Jsme mladý, přátelský a zcela neformální kolektiv. Často vymýšlíme nové věci, nemeškáme s jejich vývojem i uvedením na trh. Těšit se rovněž můžeš na různé teambuildingové akce!


Mzda:90 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3384556     Vloženo: 22.07.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí