Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Cheb >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

TECHNICKÝ SPRÁVCE A KUCHAŘ/KA (IDEÁLNÍ I PRO PÁR)

více o nabídce >>

Čtěte, prosím, pozorně veškerá specifika pozice. Do zavedeného rekreačního střediska Lubenec na severozápadě Čech hledáme opravdu šikovného člověka na pozici technického správce areálu a pro jarně-letní sezónu i kuchařku či kuchaře. Práce je včetně ubytování a je tudíž vhodná i pro páry. Vaří se standardně jednodruhová večeře a k obědu jedno hlavní jídlo + polévka. S pozicí správce je spojena kreativní různorodá řemeslná práce všeho druhu, ve které věříme, že se šikovný a zručný člověk rozhodně najde. Nejde nám pouze o základní údržbu střediska (sekání trávy, drobné opravy atd.)! Tu provádí správce v sezóně ve spolupráci s údržbářem, v tuto chvíli se jedná především o kreativní a tvůrčí zvelebování tohoto vyhledávaného střediska. Prosíme, ať se hlásí opravdu jen lidé, kteří tuto přednost splňují a zároveň mají zájem o dlouhodobější spolupráci. V těchto měsících ve středisku budou probíhat nejrůznější mimosezónní úpravy, rekonstrukce, ponejvíce práce se dřevem (lavičky, pergoly, palubkoví...), zedničina, elektrikařina, instalateřina, ale rozhodně se neztratí ani další dovednosti. Byli bychom rádi, aby měl člověk radost z práce, která mu poroste pod rukama :o).

Prosíme, aby reagovali pouze vážní zájemci, kteří splňují výše uvedené požadavky a jsou si vědomi, že práce probíhá v rekreačním středisku (je potřeba tam bydlet resp. jeví se to rozhodně jako nejlepší možnost). Předem děkujeme.

V případě zájmu nás, prosím, kontaktujte telefonicky či emailem, v ideálním případě zašlete i svůj životopis s fotografií. Při nezastižení stačí zaslat sms, budeme volat zpět. Děkujeme a budeme se těšit na spolupráci!

Skutečný zájem o práci, poctivost, spolehlivost, manuální zručnost

Ubytování v areálu, stravu v době sezóny, slušný kolektiv rodinné firmy


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Důchodce, OSVČ, OZP

Lokalita:Cheb
ID inzerátu: 4250606     Vloženo: 22.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí