Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Tuhle brigádu…. CHCETE!

více o nabídce >>

Všude jsou desítky brigád a Vy se ptáte proč byste měli chtít zrovna tu od nás? Všude se nabízí mzda AŽ (doplňte si nesmyslně vysokou částku), tak proč jít zrovna do Cortexu?

Protože:
1) U nás budete mít příjemnou šéfku, která Vám vyjde vstříc, poradí a pomůže se vším co bude potřeba. Komandování a dávání příkazů u nás nikdy nebylo v módě.

2) U nás můžete pracovat ve všední dny mezi 8:00 – 19:00, přičemž čas i délku směny si vybíráte naprosto sami, chcete přijít od 10:00 do 13:00? V POŘÁDKU! Chcete přijít od 15:00 – 19:00? Určitě! Budeme rádi.

3) Získáte dlouhodobý příjem, práce je u nás vždy dost. Navíc Vás motivujeme k pravidelné docházce bonusem až 2.300 Kč měsíčně.

4) Práci si čas od času něčím zpříjemníme, ať už rozdáváme zmrzliny, ovoce nebo nějaké drobné dárky. Občas děláme soutěže, abychom Vám oživili pracovní náplň.

5) U nás se fyzicky nenadřete, celá práce probíhá v teplé kanceláři s příjemným pracovním prostředím a moderním zázemím.

Samozřejmě od Vás budeme také něco potřebovat:

1) Český nebo Slovenský jazyk na úrovni rodilého mluvčího (plynulý projev)
2) Základy práce na PC
3) Minimálně 16 let

Kolik si vyděláte?

Záleží na Vašem pracovním tempu, většina lidí u nás má 110 – 120 Kč/hod, ale s pravidelnou docházkou a pílí se dá dosáhnout až na 170 Kč/hod(vč. bonusů). Záleží na Vás, jak k práci přistoupíte.


A co se na této super brigádě dělá?

Chceme, aby se naši zákazníci dozvěděli o nabídce nových produktů, aktuálních slevách, popř. průběhu expedice zásilky a k tomu potřebujeme právě Vás! Potřebujeme, aby jste o naše zákazníky pečovali po telefonu a vždy zajistili, že jsou v obraze - znají aktuální nabídku.
Máme i různé nárazové telefonické akce, takže Vás rozhodně čeká různorodá a zajímavá brigáda.

Ozvěte se nám a domluvte si informativní schůzku. Pořádáme je pro Vás každé úterý v 16:00 a čtvrtky v 15:00, stačí se objednat na tel. nebo skrze odpověď na tento inzerát.


Mzda:100 - 170 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 2528909     Vloženo: 20.10.2017
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí